Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszło na to że lewy jajnik chuj z nim policystyczny a prawy chuj z nim z endo
Ostatnio jak byłam to kojarzę ta torbiel na czarno... A dziś na szaro..Mogla się zmienić?
Nie wiem Wbilabym gdziekolwiek żeby dostać ten lek skoro ma pomóc tylko nie wiem gdzie Diabetolog chyba -
nick nieaktualnyAlbo jakis hmm inny gin...
Ja dopiero jak lekarza zmienilam to cos ruszylo
Ogolnie endokrynolog tez cos tam ma do IO chociaz ja jak jezdzilam do endo z tarczyca to jak pytalam czy badac moze cukier to mi pow: bez cukru nie da sie zyc i sie smiala...
No.smiech na sali;)
Teraz znalazlam gina co mi ogarnia i tarczyce i jajniki i insuline -
nick nieaktualny
-
Dobrze jest trafić do ginekologa-endokrynologa ale u mnie np w mieście nie ma... Moja rodzinna też stwierdziła że wyniki ok jak poszłam do niej po receptę na metformax. Ale jak jej opowiedziałam co i jak to mi przepisała. Zależy pod jakim kątem na to wszystko się patrzy... Przy IO często występują policystyczne jajniki, ale IO często też występuje przy tarczycy więc i jeden i drugi "specjalista" powinien pomóc.
Jeszcze godzina w pracy i koniec. Dłuży mi się coś dzisiejszy dzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbi
Brawo
Nie czekaj tylko baw się hehe wynik książkowy gratulacje
Kiedy testujesz?
Ja w sumie mogę seks uprawiać do stycznia bez kontroli i tak nie zajde heh
Jeden jajnik jedzie na pco a drugi na torbieli endo i z tym pakietem to ja jestem zabezpieczona lepiej niż na tabletkach haha
Gdybym była na studiach to bym korzystala z seksu bez konsekwencji a tak marne szanse heh
Zastanawiam się czy w ogole temp mierzyć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia
Bo Ty jak się za cos bierzesz to raz a porzadnie a nie rąk do połowy jak ja...
Liczy sie efekt
Zobaczysz W przyszłym roku obie rodziny najpóźniej w październiku heh
Abi
Oni wszyscy twierdzili że sama przejdzie... I trzeba zobaczyć co się z nią dzieje...
A co myślisz że mogłam dostać luteine? Brałam duphaston 2 x1