Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag1988 wrote:Cześć Dziewczczyny! Wracam do żywych- nie ma to jak dobry seks! I jakos po lepiej sie z Mężem dogadać
My wczoraj rzuciliśmy się na siebie jak szczerbaty na suchary. I chyba za bardzo chciałam, hehe.
Mam apke Ovuview i wyliczyła mi ze najczęściej kochamy się w poniedziałki, niedziele i środy. Hmmm Środa dzień loda Były? -
nick nieaktualny
-
My mieliśmy ostatnio taki maraton że mam chyba małe zapalenie pęcherza,
żurawina i cytryna poszły w ruch, na razie pomaga03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Dziewczyny, u was naprawdę każda środa to dzień loda???
Mój M na pewno byłby wniebowzięty, ale ja jednak muszę mieć natchnienie do loda. To znaczy musi to jakoś spontanicznie wyjść.
U nas od kilku dni łóżkowa posucha, bo jutro kolejne badanie nasienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre co do nas wyczytalam fajna sprawe
Oprocz indeksu glikemicznego jest tez cos takiego jak indeks insulinowy
I np nie zawszze to idzie w parze np pomarancz na niskie IG ale co z tego jak indeks insulinlowy ma wysoki.
Poczytaj sobie ciekawy temat dla osob co maja wysoka insulinke
Hmm ja narazie o diabetologu nie mysle mam nadzieje ze moje odmienione jedzonko i moj gin jednak mi poprawia ta isnuline;)
Wgl dzis mikolajki a maz ma nocke nie ma randki mam nadzieje ze nadrobimy w week
Ale wy dziewczyny bawcie sie dzis ostro pamietajcie ze dzis mikolaj powinien wchodzic do kominaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam Mikołaj przyniósł Kinder jajko hehe
A na Mikolajka swego czekam do wieczora.
U nas praktycznie nie ma sexu bez sexu oralnego :> nie kochamy się codziennie ale jak już to jest i 6 i 9.
Co do śród to jak mąż mi przypominal i wypominal że środa i on już czeka, to zapieralam się w sobie i nic nie było. Nie lubię być zmuszana choćby tylko sugestia. Ale jak to jakoś tak naturalnie wychodzi to jest fajnie. Kiedyś było to nie do pomyślenia, ale teraz sama ma ochotę wziąć Go do ust. Szczególnie jak widzę reakcje męża. A jak już " konar płonie " to i ja mam radość gdy we mnie wchodzi.Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza k
Za rzadko robisz haha
U nas w łóżku nie ms nic co sprawia przyjemność tylko jednej stronie... Bo jak mój mąż jest zadowolony to mi też jest bardzo miło Orgazmu z tego nie ma ale przyjemność jest heh
To jak widzisz jak facet reaguje...
Ja jeszcze ćwiczę podejście do lodzika ale rozumiem o co chodzi hehAg1988 lubi tę wiadomość
-
Nie to że szaleje za tym. Fizycznie żadna rozkosz a wręcz czasem szczęka boli ale i memu M język czasem dretwieje. Bardziej chodzi o to że jego reakcja jest bardzo silna. Sam fakt że taka rozkosz mu daje nakręca do działania. Warunek żebym się tak rzuciła jest też taki ze musi być po kąpieli hehe. Ale teraz zdarza się że w trakcie wręcz go proszę żeby się nie bronił. Wcześniej sama tego nie rozumiałam jak to jest ze go tak kręci robienie mi dobrze oralnie. Jak mi mowil:daj mi ją będę całował...
Ale ja już stara dupa jestemem i tak mi się porobiło.
Z drugiej strony z pierwszym chłopakiem wieki temu bawiliśmy się dluuuugi czas oralne póki mnie rozdziewiczyl. I z nim nie miałam tak że chciałam mu loda zrobić. Raczej "odwdzieczalam sie"
Iza ile masz lat?