Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam dzis sen
Ze jest tlusty czwartek i bylam w miejscu gdzie na wszystkich polkach byly same paczki i ja tak strasznie je chcialam az wkoncu zjadlam.kilka naraz haha
Co brak slodyczy robi z czlowiekiem i z jego podswiadomoscia;)
Smialam sie jak wariatka po przebudzeniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza-K wrote:My mamy weekendową wstrzemięźliwość przed badaniem nasienia. Przynajmniej się wyśpię.
To życzę dobrych wyników! U nas był w końcu po badaniu porządny seks, chyba chcieliśmy razem to wszystko odreagować Nefre_ms w tym temacie to akurat zawsze Męża chwalęNefre_ ms, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDużo seksu- niech się chłopak wyluzuje i poczuje super męsko, skoro ma słabe wyniki badania nasienia, które w końcu zrobił , a i ja przy okazji skorzystam Ale wiesz Nefre_ms na tych wakacjach to by jeszcze więcej mogło być, bo byśmy nie musieli tracić czasu na pracę i domowe obowiązki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:46
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Korzystałam wczoraj po 2 dniach przerwy, ale mi się chciało. hihi
Dzis prawdopodobnie owulacja. A męża od dziś przez kilka dni nie ma.
Buuu -
nick nieaktualny
-
Mi się tak wczoraj chciało haha ale @ jeszcze siedziała. Ogólnie do późna oglądaliśmy filmy a teraz siedzę jak jakaś zmora
Odnośnie wypadu na narty, my wybieramy się w marcu z tym że ja nie jeździłam nigdy na nartach ani na desce, wolałabym jechać wiosną i pochodzić po górach No ale cóż, czasem trzeba zgodzić się a może akurat spróbuję i zafunduję sobie lekcję z jakimś przystojnym instruktorem hehehe Śmiejemy się że może akurat jakiegoś małego górala albo góralkę przywieziemy ze sobą -
nick nieaktualny