Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też antytalencje muzyczne, śpiewać też nie umiem, do antyscholi się nadaje.
Z grą na instrumentach to tylko na nerwach.
I blow my Whistle umiem. .
Ostatnio jakoś sexu mniej i pierdolec mnie dopada. Strasznie głowę mam zasmiecona różnymi tematami. Tydzień bez lekarza to tydzień stracony. Teraz znowu z małym muszę iść.
Ale zaraz pod prysznic i trzeba wskoczyć mezowi pod biurko. Bo jeszcze pracuje... To jakiś czasoumilacz zagram. -
nick nieaktualny
-
Wiecie że nie zdąrzyłam zrealizować planu? Mąż jak usłyszał że biore prysznic, zamknął lapka i chciał dołączyć, ale jak wszedł to już w ręczniku zęby myłam. Więc poczekałam w łóżku. Musiałam najpierw tylko pozbyć się lokatora z naszego wyrka, przecież najlepiej u mamy i taty. Zresztą potem w nocy i tak przyszedł i spaliśmy we troje. A szedł od strony mojej głowy,az wystraszyłam się. Jakby nie można było wgramolić się przez nogi
I szwagierka się zaręczyła. Będzie wesele
Taki dylemat tylko że ona w moim wieku a wybranek lat 26. Czyli 6 lat różnicy. Ona chce dziecko, a on się bawić. -
nick nieaktualnyhehe
Macie wszystkei pozdrowienia od Phi. Czeka na dobre wieści
U mojej szwagierki, co ma 3 dzieci - 11, 4 i 2 latka wszyscy śpią razem. Przenieśli do sypialni łóżko 4 letka, bo nie chciał spać sam, potem łóżko 11 latk, bo jej było smutno,że tylko ona śpi sama.. i tak leżą wszyscy sobie w 5 w jednym pokoju. Pytam sie jej, czy się w ogóle wysypiasz.. Ale nie. Bo śpią czasami w 4 w jednym łóżku. -
Też ją pozdrów
Ja z uporem maniaka odnosze do łóżeczka a ten z uporem maniaka wraca do nas. Ale musze go naprzytulać póki chce się tulić do mamy bo zaraz mi wyrośnie i nie będzie chciał - obciach i te sprawy
Nefre szwagierka bezbłędna. Przy takich układach 4 dziecka już chyba się nie dorobią. Nasz też spi z nami w pokoju ale inaczej trzeba byłoby spac w salonie. Dom nam się budoje to już każdy będzie miał swój pokój. Teraz jest ich nawet nadmiar -
nick nieaktualnyKonieczynka
bezbłędna to fakt
Myśle ze 4 nie będzie i tak, ale raczej mąż ma posuche.. Bo o ile przy 4 latku i przy 2 latku można jeszcze coś wykombinować, to chyba przy 11 latce już średnio..
Zreszta oni zasze spali razem w pokoju, bo mieszkali u teściów. I zrobili dwójke dzieci w tym jednym pokoju, a łóżko córki mieli zaraz obok swojego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zamiast loda zrob mu tam masaz erotyczny
Sam masaz
Wykorzystaj do tego swoje wlosy swoja pupe swoje cycki swoje majtki
Dlugi namietny dokladny masaz wszystkim co masz pod reka a mezczyznie sie zrobi najs:D
Pozniej cie za to tak przeleci ze bedziesz miala zakwasy na udach
Ja dzis mam bo maz sobie wymyslil jakies szpagaty przy siadaniu na jego twarzy hehe
Wogole wczoraj wzial sie za pieszczoty moich uda wyprawial cuda z nogami...
No nawet po silce nie czulam takich zakasow na udach -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:48
Nefre_ ms, Żanetka93 lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro znowu wracam do swojego życia seksualnego. Zastanawiam się tylko, czy zabezpieczać się już w tym cyklu, czy dopiero w następnym hahaa marne szanse że będę miała w ogóle owulacje, ale jednak powinnam wziąć to pod uwagę,że lepiej jak już operacja jest blisko nie zachodzić w ciąże..
-
nick nieaktualnyWiesz Nefre wszystko zalezy od tego czego chcesz.
Jesli jestes nastawiona na zabieg i jesli jest to w tym momencie twoj priorytet to moze warto...
Glowa spkojna wiesz ze ciazy nie ma czekasz na zabieg dziekuje...
Ale jesli jednak pali ci sie w glowie jakas lampka typu : a moze sie uda
I mimo swiadomosci jakie konsekwenjce moze przyniesc w tym momencie ciaza jesli by nastapil cud i sie udalo a chcesz zaryzykowac to nie zabezpieczaj sie.
Ja gdybym miala doradzic ze swojego spojrzenia gdybym miala ta sytuacje ze zdecydowalabym sie i czekala lada moment na.zabieg pewnie bym poszla w zabezpieczenie np prezerwatywy ... ,( zeby nie faszerowac siebie niepotrzebnie antykami )
Ale to tylko i wylacznie ze wzgledu na psychike...
Bo znam siebie na tyle ze wiem ze mimo wszystko tlila by sie jakas nadzieja jaakis strach ze a co wtedy gdyby teraz sie udalo czy nie bd to mialo konsrkwencji...
Wiec pewnie bym do zabiegu sie zabezpieczala i wrocila do staran gdy nastapi na to odpowiedni moment...
Ale to jest oczywiscie zadna rada tylko moje zdanie - poprostu znajac siebie oceniam co ja bym wybrala...
Ale to twoja decyzja twoja pochwa wiec musisz wiedziec napewno -
nick nieaktualnyHeheh na pewno
Czuję, że z lodem będę się musiała po laparo zaprzyjaźnić
Żanetka
Tak tylko teoretycznie owulacji w ogóle nie mam, i po co gumka ale z drugiej strony - a nóż coś pyknie ;>
to jest w tej chwili za duże ryzyko. Wtedy zastrzyk nie podziałał, to był znak, żeby w ciąże nie zachodzić przed operacją. -
nick nieaktualny