Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza

Taki przeciętny 20 latek heh jak juz

Ja jestem anty muzyk więc nie bardzo ale mąż na słuch dobry =)

Żanetka
    Jakas inspiracją na ten tydzień? =) ostatnie z majtami była dobra

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też antytalencje muzyczne, śpiewać też nie umiem, do antyscholi się nadaje.
    Z grą na instrumentach to tylko na nerwach.
    I blow my Whistle umiem. :).

Ostatnio jakoś sexu mniej i pierdolec mnie dopada. Strasznie głowę mam zasmiecona różnymi tematami. Tydzień bez lekarza to tydzień stracony. Teraz znowu z małym muszę iść.

Ale zaraz pod prysznic i trzeba wskoczyć mezowi pod biurko. Bo jeszcze pracuje... To jakiś czasoumilacz zagram.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka

Dobrze ze z Ciebie jesr taki pożytek =)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie że nie zdąrzyłam zrealizować planu? Mąż jak usłyszał że biore prysznic, zamknął lapka i chciał dołączyć, ale jak wszedł to już w ręczniku zęby myłam. Więc poczekałam w łóżku. Musiałam najpierw tylko pozbyć się lokatora z naszego wyrka, przecież najlepiej u mamy i taty. Zresztą potem w nocy i tak przyszedł i spaliśmy we troje. A szedł od strony mojej głowy,az wystraszyłam się. Jakby nie można było wgramolić się przez nogi :)

I szwagierka się zaręczyła. Będzie wesele :)
    Taki dylemat tylko że ona w moim wieku a wybranek lat 26. Czyli 6 lat różnicy. Ona chce dziecko, a on się bawić.

23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe

Macie wszystkei pozdrowienia od Phi. Czeka na dobre wieści :)

U mojej szwagierki, co ma 3 dzieci - 11, 4 i 2 latka wszyscy śpią razem. Przenieśli do sypialni łóżko 4 letka, bo nie chciał spać sam, potem łóżko 11 latk, bo jej było smutno,że tylko ona śpi sama.. i tak leżą wszyscy sobie w 5 w jednym pokoju. Pytam sie jej, czy się w ogóle wysypiasz.. Ale nie. Bo śpią czasami w 4 w jednym łóżku.

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ją pozdrów :)

Ja z uporem maniaka odnosze do łóżeczka a ten z uporem maniaka wraca do nas. Ale musze go naprzytulać póki chce się tulić do mamy bo zaraz mi wyrośnie i nie będzie chciał - obciach i te sprawy ;)

Nefre szwagierka bezbłędna. Przy takich układach 4 dziecka już chyba się nie dorobią. Nasz też spi z nami w pokoju ale inaczej trzeba byłoby spac w salonie. Dom nam się budoje to już każdy będzie miał swój pokój. Teraz jest ich nawet nadmiar :(

23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka

bezbłędna to fakt :)
    Myśle ze 4 nie będzie i tak, ale raczej mąż ma posuche.. Bo o ile przy 4 latku i przy 2 latku można jeszcze coś wykombinować, to chyba przy 11 latce już średnio..

Zreszta oni zasze spali razem w pokoju, bo mieszkali u teściów. I zrobili dwójke dzieci w tym jednym pokoju, a łóżko córki mieli zaraz obok swojego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo pozdrow ja co tam u niej ;);)

No tak to jest jak to sie mowi : najpierw zawladna sercem a nim sie obejrzysz to lozkiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe bada się dalej, jest na diecie i realizuje plan :) Myslę, że z jej uporem i optymizmem to dotrze szybciej do celu niż myśli :)

Zanetka

Od wczoraj czekam na zadanie domowe jakies od Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz mi podpowiedziec co kreci Twego mezczyzne a wymysle ci wystep miesiaca :D

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka :P
    ja go kręcę :)

ale lodów jeszcze nie robie hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zamiast loda zrob mu tam masaz erotyczny :)
    Sam masaz :D
    Wykorzystaj do tego swoje wlosy swoja pupe swoje cycki swoje majtki :D
    Dlugi namietny dokladny masaz wszystkim co masz pod reka a mezczyznie sie zrobi najs:D
    Pozniej cie za to tak przeleci ze bedziesz miala zakwasy na udach :D

Ja dzis mam bo maz sobie wymyslil jakies szpagaty przy siadaniu na jego twarzy hehe
    Wogole wczoraj wzial sie za pieszczoty moich uda wyprawial cuda z nogami...
    No nawet po silce nie czulam takich zakasow na udach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh no jest jakiś plan :)
    ale dzisiaj stary ma badanie , a ja jeszcze @, więc na jutro szykuje się do Twojego zadania :D

Żanetka93 lubi tę wiadomość

• Iwona27091991 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:48

Nefre_ ms, Żanetka93 lubią tę wiadomość

03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
    1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
    2 IVF 08.2019 beta 0
    3 IVF 12.2019 brak zarodków
    4 IVF 02.2020 beta 0
    5 IVF 07.2020 cb
    09.2020 naturalny cud cb
    Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
    02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
    04.2024 czekamy na drugiego synka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona

To jest metoda skuteczna ;) fakt :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro znowu wracam do swojego życia seksualnego. Zastanawiam się tylko, czy zabezpieczać się już w tym cyklu, czy dopiero w następnym hahaa marne szanse że będę miała w ogóle owulacje, ale jednak powinnam wziąć to pod uwagę,że lepiej jak już operacja jest blisko nie zachodzić w ciąże..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Nefre wszystko zalezy od tego czego chcesz.
    Jesli jestes nastawiona na zabieg i jesli jest to w tym momencie twoj priorytet to moze warto...
    Glowa spkojna wiesz ze ciazy nie ma czekasz na zabieg dziekuje...

Ale jesli jednak pali ci sie w glowie jakas lampka typu : a moze sie uda
    I mimo swiadomosci jakie konsekwenjce moze przyniesc w tym momencie ciaza jesli by nastapil cud i sie udalo a chcesz zaryzykowac to nie zabezpieczaj sie.

Ja gdybym miala doradzic ze swojego spojrzenia gdybym miala ta sytuacje ze zdecydowalabym sie i czekala lada moment na.zabieg pewnie bym poszla w zabezpieczenie np prezerwatywy ... ,( zeby nie faszerowac siebie niepotrzebnie antykami )
    Ale to tylko i wylacznie ze wzgledu na psychike...
    Bo znam siebie na tyle ze wiem ze mimo wszystko tlila by sie jakas nadzieja jaakis strach ze a co wtedy gdyby teraz sie udalo czy nie bd to mialo konsrkwencji...

Wiec pewnie bym do zabiegu sie zabezpieczala i wrocila do staran gdy nastapi na to odpowiedni moment...
    Ale to jest oczywiscie zadna rada tylko moje zdanie - poprostu znajac siebie oceniam co ja bym wybrala...

Ale to twoja decyzja twoja pochwa wiec musisz wiedziec napewno :):)

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre, zawsze możesz zacząć od loda i może Twój mąż będzie tak zachwycony tym luksusem, że aż do terminy zabiegu nie będzie chciał nic innego. A po udanym zabiegu będzie Wielki Seks i co najmniej podwójna ciąża. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh na pewno :P

Czuję, że z lodem będę się musiała po laparo zaprzyjaźnić ;)

Żanetka

Tak tylko teoretycznie owulacji w ogóle nie mam, i po co gumka ;) ale z drugiej strony - a nóż coś pyknie ;>
    to jest w tej chwili za duże ryzyko. Wtedy zastrzyk nie podziałał, to był znak, żeby w ciąże nie zachodzić przed operacją.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie tak a praktycznie natura plata rozne figle...
    A gdyby cos i moglo by miec to powazne konsekwencje to moze lepiej sie zabezpieczac :)

Aczkowlwiek no ciezki temat
    Ile glow tyle opini moze niech jeszcze ktos sie wypowie :P

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ