Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja bym tak zrobila;)
Tymbardziej ze masz krotki czas do zabiegu;)
Gdyby cos poszlo nie tak miala bys do siebie pretensje;)
W ciazy nie chodzi tylko o zajscie ale tez o to aby ja utrzymac i zrobic co w naszej mocy by rozwijala sie zdrowo
Zrobisz zabieg , po nim sie ogarniesz oby w miare szybko i bd dzialac jak szalonaNefre_ ms, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na silowni cwicze na sprzecie
Ramiona i biust super maszyna
Ale sa tez takie cwiczenia co mozna w domu wykonywac kiedy widzialam na youtube poznoeej sprawdze dokladnie kogo to bylo;)
Pamietam ze 10 minut dziennie na same cycki to cwiczenie ogolnie mialo na.celu ujedrnic.no i takie tak
Ja teraz jak chodze na silke to mam maszyny pod reka wiec uzywam tez takiej zeby cwiczyc biust i ramiona ale ogarne pozniej co to za laska na youtubie pokazywala. Wiem ze potrzebna byla chyba butelka wody lub cukieer jako obciazenie chyba ze ktos posiada sprzet no i pare sztuczek.codziennie i cycki w gore -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam wlasnie na youtub ...
Kurde jest troche tych filmow musialabys podpatrzec ktory ci spasuje ogolnie sa krotkie widze ze 7 min 10 15 max
Ja wpisalam w youtubie cwiczenia na jedrny biust ...
Ale nie widze tego co kiedys gdzies widzialam laska z butelkami wody cwiczyla
Kurde teraz tak mysle nie wiem czy to czasem Qczaj nie nagrywal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaki przyrzad do cwiczen jakby guma tasma
Dobrze to dokladac do cwiczen na kazde partie ciala mozna;)
Mialam to kieds podajrze 15 zl z allegro
Zanim chodzilam.na.silke to uzywalam tego d cwiczen w domu
Jak sobie wpiszesz cwiczenia na biust z ekspanderem to powinny wyjsc jakies przyklady -
nick nieaktualnyZanetka
taa sprawdziłam w google ogolnie do klatki trzeba miec silne rece tego mi brak
Na siłke nie chce mi sie raczej chodzic Szkoda, ze Ty nie mieszkasz blisko, moze z Toba bym poszła haha
Maz powiedzial ze warunki srednie tam gdzie był. Lekarze polecaja, ale.. szału ni ma.. W szczegoly sie nie wdawał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWynik za tydzien. Ja kojarze, że mówiła coś o 5 dniach zobaczymy..
No musze coś opracować na dupke i cycki.. Bo mi kobiece kształty znikają popatrze na filmiki w necie, mam jakieś ciężarki chyba 0,5, 1 i 1,5 kg.. Nie kupowałam wszystkich rodzai po stwiedziłam, że jak będę ćwiczyć regularnie to dopiero sprzęt dokupie