Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do Żanetki, która jest niedoścignionym demonem seksu, to chyba nie trzeba jej pytać: co polecasz, tylko wystarczy zapytać: Żanetka, co wczoraj w nocy robiłaś?
Teraz jest moda na trenerów personalnych. Żanetka powinna zostać trenerem personalnym sexu.Nefre_ ms, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie ostatnio mniej bo sobie nowe hobby znalazłam i mnie trochę pochłonęło, ale chociaż myśli mniej krążyły w okół starań
U nas ostatnio fajnie było od końca @, przyjemne sexy ale dzisiaj jakiś przełom i nie wiem czy to ja się naprawdę czepiam czy to mój mąż przegina W czwartek ma badanie nasienia więc dzisiaj ostatni dzień kiedy można by było jeszcze skorzystać Juro monitoring i się okaże czy trzeba działać, czy można iść na badanie
I zapisałam się na sonoHSG do Bociana w Białymstoku w lutym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre, uczę się z YOUTUBE'm 4 akordy dopiero poznałam, i dalej nie chcę iść dopóki tego perfekcyjnie nie opanuję, więc cały weekend mieli "Hej sokoły" Ale to wszystko tak mi od jakiegoś czasu po głowie chodziło, kiedyś na koloniach trochę próbowałam ale to dawno i nie prawda, a okazało się że kolega sprzedaje swoją gitarę więc stwierdziłam że za takie grosze to czemu nie spróbować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey laseczki trener personalny sie klania zapraszam na rozgrzewke
W weekend bylismy w Zakopanem na skokach ze znajomymi
Wczoraj mala imprezka
Seks rany ale taki szybki zeby sie narzady mie zastaly bo spieszylam sie do pracy
Ale w weekend idziemy do sexshopu wzielo nas na male bdsm hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny