Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:49
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka
Ja bym nie mówiła, że się starasz. Starasz się już rok i nie jesteś w ciąży. Po co mają Ci kibicować :> Jesteś w grupie ryzyka że zajdziesz w ciąże, bo jesteś młoda i masz tylko jedno dziecko.
Jakbyś miała 2 i planowała 3 to mogłoby ich zaskoczyć, że jesteś w ciąży.
Jak nie jebniesz L4 w 3 tc to nie będą źli.
Nie znam Twojego potencjalnego szefa, ale sama musisz wyczuć.. Jak zajdziesz w ciąże to powiesz,że się nie spodziewałaś bo starałaś się już bardzo długo.. Sama nie wiem. To Ty znasz tych ludz. Ja bym nie mówiła.
-
nick nieaktualnyZajdziesz w ciaze to w pracy sie mowi : ups no zdadza sie
I zostaje dogadanie sie jak to dalej rozwiazac...
A wnoszenie do pracy prywatnosci typu staram sie o dziecko raczej nie wyjdzie dobrze...
Bo tak : jak ty sama nie wiesz ile te starania jeszcze moga potrwac..
Po co ktos ma to wiedziec i pchac sie z buciorami radami pytamiami itp
Teraz kwestia szefostwa: lapka w, glowie o zaraz bede mial ciezarna trzeba o kims moze juz myslec zastepczym...
Nie nie ja bym nie mowila wze zyciu w pracy -
nick nieaktualnyJa np od marca zmieniam prace...
Zostaje w tej samej branzy tylko poprpstu inne miejsce inny hotel
Ale nie gadalam na rozmowie nowemu o moich planach macierzynstwa...
Bo np mam teraz 19 cs..
Moge byc w ciazy w 20 cyklu...
Ale rownie dobrze( oby kurwa nie!!!) W 40 ;/
A to jest za nastepne dwa lata '
...
Nie ma co pchac prywaty do pracy -
Dzięki dziewczyny.
Macie racje
Wiecie z tymi kompleksami to niestety tak jest. Mi kiedys kolega z grupy powiedział że extra laska ze mnie i większość facetów z roku (było ich tylko 12) miała by ochotę. Myślałam że jaja sobie robi. Na imprezie, po alko takie teksty. Na to drugi że potwiedza i zazdrości memu facetowi że ma taką laskę.
Teraz jak mąż mnie komplementuje to staram się mu wierzyć, ale zawsze z tyłu głowy...Jak mu mogą się podobać moje cycki skoro mają już swoje lata i nie są takie jak kiedyś. I rozstępy na brzuchu - okropne. Moja największa zmora to brzuch. Powinnam ćwiczyć, tylko leń w dupie.
Ogólnie ubrana nie wyglądam źle, 172cm i 60kg. Tylko fałd skóry z rozstępami na brzuchu. Bo bęben miałam gigant w ciąży. Wchodził brzuch, długo-długo nic i byłam Ja. Popękałam cała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynko i ja wyrażę swoje zdanie, nie mów Jak będziesz to poinformujesz, o staraniach nie mamy obowiązku informować hehe
Iza-K u nas 5 dzień bez sexu wrrr i to przez badanie które w końcu miejsca nie miało hehe, dzisiaj mąż rano miał chęć i ja też nie powiem że nie ale... za późno wstałam i tak do pracy Mam nadzieję że do wieczora chęci nie odejdą i choroba go nie dopadnie jeszcze bardziej...Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się powstrzymywaliśmy pomimo wielkich chęci żeby te 4 dni przerwy do badania nasienia było A i tak nic z tego badania nie wysżło hehe wczoraj wieczorem męża rozłożyło to już go nie molestowałam. No ale dzisiaj to po ścianach będe chodzić jak nic nie będzie
A tak poza tym to wierzycie w karty, numerologię, wróżby? ;> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj czytałam w necie opinie ludzi na temat wróżek, no i część pisało że się sprawdziły. Tylko że z tym sprawdzaniem to wydaje mi się że to oddziaływanie na zasadzie wiem że co się stanie mocno w to wierze i podświadomie dążę do tego...
Kiedyś byliśmy w Kazimierzu Dolnym i tam chodzą cyganki, zaczepiły nas i żeby dać dziecku na bułkę. Ja standardowo że nie i i idę dalej. A mój mąż naiwny dał te parę groszy to jak nam w podziękowaniu wróżbę za darmo powróżyła to o mały włos w sumie na 250zł by nas obrobiły. Koniec końców oddały te pieniądze. A we wróżbie było że będziemy mieć dwójkę dzieci chłopca i dziewczynkę. Haha jak narazie minęło ze 4 lata i nicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 13:08
-
nick nieaktualny