Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW sumie zalezy
Zdarze sie ze no calt dzien sobie swintuszymy smskami wiec wracamy juz dobrze nagrzani i wtedy jakos tak leci;)
Maz jak to facet zaczyna z tymi swoimi pieszczotami czasme np cos robie w kuchni a on przychodzi staje za mna odgarnia mi wlosy i zaczyna calowac po szyi a raczke wklada do majteczkek a druga mu wszedzie chodzi i np mowi ze : ktos tutaj sie za mna stesknil albo zaraz moja ksiezniczka bardziej rozlozy te nozki a np wczoraj mowi pokaza jak bardzo jestes moja heeh
To ja mam wtedy po takich podchodach juz taka ochote ze nie trzeba mi duzoo...
Albo np bierze mu reke kladzie mi na.swoich spodniach i mowi mam tutaj cos dla ciebie heeh
To tak od strony meza
Ale ja nie ukrywam ze strasznie lubie kokietowac
Kokietowac uwodzic...
Takze tez potrafie tak meza podejsc ze uffKonieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u Was dziewczyny jak to jest?
U mnie to różnie, czasami on czasami ja. Ale raczej tradycyjnie ;P Buzi, macanko i idzie..
Chociaż jak sobie przypomniałam, jak do mnie po pijaku mąz mówił, to stwierdziłam,że muszę mu powiedzieć, że uwielbiam jak tak świntuszy do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 15:47
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam swintuszenie
Ogolnie np na codzien maz sie zwraca do mnie bardzo milo
Typu kotek gwaiazdko tygryski miloscia moja hehe
Ale np podczas seksu lubimy troche ostrzejsze zwroty
Taki jeszcze delikatny to np : moja suczko
Ale rozne wersy leca
Podczas seksu mnie to kreci
Fetysz chyba heheh -
Facet to chyba naprawdę musi być pijany w trupa, żeby tak jak się mówi - "pij, to nie będziesz mógł". Zazwyczaj jest wręcz przeciwnie, alko działa na nich jak hiszpańska mucha.
Czytałam kiedyś, że jest to instynkt pierwotny, bo alkohol to tak naprawdę zatruwanie krwi, więc organizm samca czuje, że jest zagrożony i wysyła bodziec, że trzeba jak najszybciej przedłużyć gatunek.
Czyli wszystko pozostaje w najważniejszym dla nas temacie - niech mąż przedłuża nasz gatunek.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wracam.ze sklepu zdrowia ,
zaopatrzylam sie w zdrowe maki przyprawy itp
Plus zachaczylam o sklep sportowy i zapparzylaam sie w odzywki i proteinowe rdeczy.
Nie chce brzuszek byc okragly to bedzie kaloryfer o
Wio na.silownie a.pozniej czekam na ten trojkat hehe -
nick nieaktualnyPisalam z mezem na temat lekarza bo umawialam sobie wizyte i dogadywalismy sie zeby zgrac to z wynikami nasienia a maz ni napisal tak:
" ku*wa zanet. Jak juz urodzisz to nasze dziecko to najpierw je zjebie ze tak dlugo sobie robilo z nas jaja. A dopiero pozniej je przytule"
Wspanialy tatus -
Żaneta a ty często jesteś na siłowni?
Ile razy w tygodniu?
Ja dziś samotny wieczór. Znowu męża nie ma. Kupiłam książkę o diecie płodności i przeglądam. Aż zglodnialam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://www.empik.com/dieta-dla-plodnosci-leszczynska-sylwia,p1139339315,ksiazka-p?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiAhKviBRCNARIsAAGZ7CfGoj9bry-uIQoJJeMZdq_AqNffVmA94xcpBnKir435jWmkL6c41ZMaAgk0EALw_wcB
Taka kupiłam tylko za 23zl.w Białymstoku
Jeszcze kartkuje. Ma 300str. Są diety. Ale też opis dlaczego trzeba jeść to lub tamto. Nie tylko suche polecenia.
Żanetka to podziwiam. Tylko się nie przeforsowuj. Wyczytałam właśnie w nowej książce że nie można nadmiernie się wysilać. HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 21:40
-
nick nieaktualnyWiesz co ja juz jestem zaawansowana bo sport uprawiam juz kilka lat
No i oczywsicie jesli w jeden dzien mam cardio to w drugi bardziej silowr cwiczenia na wyrzezbianie sylwetki i tak na zmiane...
Jak zaczynalam to 3 razy w tyg bylo ok
Ogolnie moj maz tez chodzi wiec zdarza sie ze idziemy o tej samej porze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny