Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTe sprawdzone rzeczy to sa raczej mowia najabrdziej prawdopodobne...
Wystarczy ze powie ooo widze chorobe w rodzinie...
W kazdej rodzinie jest ktos chory lub to prykre ale moze byc...
Albo wiedze uroczystosc...
No tak chrzest komunia slub
No wkoncu sie zdarzy...
Ale to oczywiscie wrozka wywrozyla
Nie ja jakos nie pokladamam wiary we wrozby...
Mimo ze nie jestem jakas zagorzal katoliczka to bardziej bylabym wstanie uwierzyc ze cos zostalo wymodlone niz ze wywrozone
No ale wiecie kazdy ma swoje patrzenie na dane kwestie;)
Ale czasem naprawde potrafia robic ludziom wode z mozgu -
nick nieaktualny
-
No właśnie bardziej dopasowywanie później wszystkiego pod wróżbę ogólnie to one chyba wróżą na jedno kopyto. Nie kazały mówić jedne drugiemu co było we wróżbie a u mnie bylo "Masz fałszywą przyjaciółkę o włosach ciemny blond i unikaj jej" a u mojego jeszcze wtedy nie męża to samo tylko fałszywy przyjaciel
-
nick nieaktualnyJest tez moc wrozb i jasnowidztwa
Wrozenie z reki z oczu z kart z dupy to dla mnie porazka...
Np w moc jasnowidztwa typu posiadania wizji nawet takich momentow lub mocy wyczucia po np dotknieciu czyjesc rzeczy gdzie moze sie znajdowac ( jak to jest w poszukiwaniach) bylabym w stanie uwierzyc;) -
nick nieaktualnyCyganka idaca ulica potrafi namieszac...
A pomyslcie o prawdziwych salonach wrozb
Naiwni.ludzie ktorzy tam chodza i zostawiaja kupe kasy
Chodza i chodza bo slysza to co chca uslyszec...
To jest banda zlodziei ktorzy okradaja biednych naiwnych ludzi ktorzy we wrozbach pokladaja nadzieje i wiare w rozne rzeczy ;/
Juz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI, przyznam się, że ja 5 dni bez sexu spokojnie umiem wytrzymać. Lubię porządny seks, ale codziennie mnie nie ciągnie.
A zdarzyło Wam się zasnąć w trakcie seksu - czy raczej gry wstępnej? Mnie się tak zdarzyło w poprzedni weekend. Mieliśmy imprezkę ze znajomymi. A mój M jest nietypowy, że po alko to nie ma, że "nie może", wręcz przeciwnie - jest wtedy napalony. Tylko że zasnął, jak byłam pod prysznicem, chyba po godzince się przebudził i zaczął się dobierać. No i tak mi się zdarzyło, że przy grze wstępnej, już podczas pieszczot zasnęłam. I to kamiennym snem, tak że nie dało się mnie obudzić, bo byłam naprawdę padnięta i rozespana. Rano M był zły jak osa. Mówił, że takie sytuacje grożą zatorem w mosznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWychodzi na to, ze po pewnej ilosci alkoholu kazdy facet moze dlugo
Moj maz kiedys wrocil z delegacji z wesela ;P i sie zaczal dobierac.. no to mowie , ach te 5 minut wytrzymam w zyciu mnie tak nie przetrzepal jak wtedy Masakra jakas a jaki byl wtedy wygadany seks z kims innym doslownie, bo normalnie to on sie nigdy nie odzywa haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj po alko znowu lubi ostrzejsze klimaty;)
Ale mi to pasuje bo ja ogolnie lubie taki klimat
Zreszta ja wogole romantyczka nie jestem jesli chodzi o seks
Znaczy moj maz ogolnie jest wymagajacy w lozku
Po alko by sie wydawalo ze raczej mu wszystjo bez roznicy ale nie i tak ma rozne pomysly
Najlepszy seks jest jakbym jeszcze ja byla troche dziabnieta;)
Ale oczywiscie nie mowie nie wiadomo jak bo ze zwlokami to raczej bym nie miala ochoty sie bzykac
Ale pare drinow sobie strzelic i sie pobawic super sprawa
Wogole dzis dokladamy do naszych zabaw mega winrujacy wibrator heheh
Bedzie sie dziac
Powiedzial ze sie poczuje jak.w trojkacie takze ja czekam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny