Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZanetka
hehe no nie wiem. tak wiesz na razie jak dziecko we mgle testowałam co sie da zrobic hih Ogólnie zdazyłam zauażyć, że jak przyśpieszam ruch to bardziej działa
Iza
Mysle ze moj maz sie o nic nie bedzie dopytywal. On to jest taki typ.. raczej niesmialy
On ogolnie bardzo dba o to, zeby to było wszystko z szacunkiem.. i to jest bardzo miłe i tak dalej, jak się czujesz jak księżniczka w łóżku Ale czasami to księżniczka chce się poczuć trochę jak dziwka i jeżeli nam się to udaje, to głównie dlatego, że ja się tak zachowuje, a nie on :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 12:51
Żanetka93, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZanetka
Twoj to Cię powinien cały czas na rękach nosić, za taką "obsługę". Jeszcze jak dodać ciało z siłowni to już w ogóle
Wszystko zależy od typu człowieka mój mąż jest naprawdę cudownym facetem i uwielbiam z nim seks Ale wszystkie urozmaicenia to jest moja inicjatywa i czasami lubie jak mnie potraktuje ostrzej i nawet mu to czasami mówię, ale nie jestem pewna czy to w jego stylu.
Jedziemy 13 lutego na rezonans, więc 14 luty w Warszawie spędzimy zamówimy jakiś hotel i mam nadzieje, że @ wtedy nie przyjdzie hehe -
nick nieaktualnyCzesto nosi
Z seksem tez jest roznie
Czasem jest urocze kochanie a czasem ostre ruchanie hehe
Zelezy jak nas najdzie
Aczkolwiek mnie chyba bardziej podnieca to drugie
Znaczy ze tak powiem latwiej mi wtedy o orgazmy no i wgl mnie to jara...
Ale najlepiej jest jak laczymy jedno z drugim..
Raz delikatnie zabawy a za chwile ostre...
Taka mieszanka dla nas strzal w dyche
Obydwoje jestesmy wtedy w swoim zywiole heh
Walentynki w Warszawie...aaa super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My w sumie stwierdziliśmy że chyba bez obchodzenia walentynek, może wyskoczymy na jakąś kolację ale jakoś nigdy nie przepadałam za tym "świętem"
Nefre licze że @ szybciej się skończy bo i owulacja niby 4 dni wcześniej była haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 14:00
-
nick nieaktualnyABI
to szansa jest nawet na to, że @ w ogóle nie przyjdzie
Ogólnie my w walentynki idziemy zawsze sobie na jakąś kolacje, gdzieś na miasto. Mąż kupuje kwiaty i ogólnie spędzamy razem wieczór. Nie kupujemy żadnych prezentów.. On mi kupuje kwiaty, fakt Ale raczej bez jakiś bzdetów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy zawsze jakos lubimy sobie okazywac cos w ten dzien
Od meza tez zawsze kwiaty w walentynki zawsze kosz roz a w dzien kobiet kosz tulipanow...
Ale lubimy wyskoczyc na jakas kolacyjke apacer randke nad wisle itp...
Kiedys mielismy w walentyni kolacje na wisle
To byly najlepsze walentynki ever
A ja teraz bym chciala ten.pomysl meza przebic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny