Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI
a tym za tym 1 razem w ogóle wyczułaś tego loda, czy tak średnio?
Ja byłam tak wystraszona, że wybuchnie, że jak mi naprawdę zaczęło iść to się odsunęłam hahah chyba następnym razem po prostu mu powiem, że ja pracuje, ale on musi się pilnować, bo może mnie to zwyczajnie przerosnąćIza-K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZanetka
tez mi sie wydawalo, ze juz jest zaraz bum :> ale nie było hehe
Nieistotne
W ogole Ty masz za wysoki poziom , że się czuje dziewicą czasami tu haha
Większośc mężczyzn chyba myśli, że takie kobiety nie istnieją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 15:57
-
nick nieaktualnyABI
no taa, ale w środku jak jest to nie wiesz, kiedy coś wypływa co jest wpierw, czy pulsowanie czy wyciek i generalnie jest CI obojętne
To może to co ja wyczułam to był taki pierwszy puls haha
Ja chyba zostane przy opcji ze tojest gra wstepna dosyc długo .. jakos opcja konczenia na mojej twarzy, połykania to srednio mi pasje
Ale zrobiłam w sumie tak jak proponowałyście zaczęłam od swojego powabnego jeszcze biustu a potem dopiero przeszłam do ust
-
nick nieaktualnyJessli np kobieta nie lubie robic loda typowego lub wkladac go do ust
Zawsze mozna zrobic facetowi dobrze zajebiscie calujac go ustami nie wkladaja, do srodka a. Do tego np dolozyc biust reke nawet stopy czy czasme obcierac sie o siebie
Nawet zaczynac dobrze od tego i przechodzic etapami
Albo jakas fajna zabawkr ktora mozna go tam popiescic dokladajac do tego usta ...
Ja np zawsze tak robie ale to jest gra wsteona przed lodem...
Nie jest tak ze on gotowy ja go biore i od razu obciganie hehe
Lubie sie nim najpierw pobawic z zewnatrz zreszta maz tez do uwielbia dlatego pozniejj w srodku juz nie trzeba dlugo czekac...
Pomyslcie sobie ze to jest np faceta twarz;P
Napewno piescicie facetom twarz to swoja twarza to wlosami to moze cyckami...
To teraz zrobic to samo na dole hehe
Taki mini lod ;P
Przy okazji dobrze tez odrywav sie od niego i popoescic wtedy facetowi brzuch i podbrzusze...
To wywola mu wieksze podniecenie i np lepszy orgazm no ogolnie odleci
To jest dobra opcja dla kobiet ktore np bie lubia brac w usta lub sie wstydza lub z jakiegokolwiek powodu nie maja ochoty;) -
Dziewczyny jestem w ciąży!!!!
Test z II aż nie wierzę.
Zrobiłam betę 228 Progesteron 38Iza-K, Żanetka93, Nefre_ ms, ABI90, Iwona27091991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny