Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, nie wiem co mnie podkusilo żeby zrobić ten test. W tym cylku sex był 13 i 16.01 a test owu pozytywny 14. Więc owulka jakby 15. Nie mogę uwierzyć że się udało. Idąc z testem do łazienki myślałam sobie głupia na co liczysz z tymi wynikami. Ale że mam pracę zmieniać to był dla mnie taki bodziec. Bo na jutro się umówiłam z nową pracodawczynia. I teraz to już muszę powiedzieć. Bo mogę zacząć za miesiąc lub dwa i okres próbny 3 - 4 miesiące to ja zaraz rodzic będę. Mam taki metalik w głowie...
Najważniejsze żeby mój babelek rósł i rozwijał się prawidłowo. Reszta jakoś będzie.
I wczoraj piwo, kieliszek wina, 2 kieliszki nalewki. Brawo ja. Muszę poczytać mamę ginekolog żeby się uspokoić.
Ps. Jak mamy zaciazac w kolejności na wątku to kolejna Phia. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:49
Konieczynka lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mądra nie zdążyłam rano zjeść śniadania bo leżałam do ostatniej chwili... Muszę zaraz coś sobie zrobić bo głód się odzywa
W sumie miałam zrobić sałatkę z awokado ale zabrakło czasu. Jaki ogólnie macie sposób na awokado? Ja ostatnio zrobiłam z pomidorem papryką ogórkiem, ogólnie co było pod ręką i z sosem sałatkowym, druga opcja to pasta z twarogiem, ale samo bez żadnych dodatków jest dla mnie bez smaku... -
nick nieaktualnyNie ma co gdybac
Kiedy bedzie kazdej z nas kolej to bedzie
Widocznie jeszcze nie ten czas
Mojego meza wczoraj wzielo na przemyslenia :
Mowi ej skarbek moze my za czesto sie bzykamy i te moje dzieci nie wyksztalcone czy co...
Zmierzylam mu goraczke po tych slowach
No nie mial - 36.6
A wiec wtf co ty gadasz mezu...
Ale dzis mu juz przeszlo chyba bo mi napisal rano sms : jak tam moja ciasna heeh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie jem awokado.. Dla mnie to jest masakra. Nie smakuje mi strasznie.
Ale jem dużo orzechów I czuję się usprawiedliwiona w kwestii wszystkiego dobrego co ma w sobie awokado.
ABI
słyszałam, że ludzie z awokado robią musy czekoladowe:P Ja próbowałam i mi smak awokado przeszkadza