Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:jak dla mnie avocado ma smak, obrzydliwy heheh
Konieczynka i jak decyzje? zmieniasz prace? masz dziś rozmowę?
Mam rozmowe o 17.00 i stresa strasznego.
Z tyłu głowy tylko mi buzuje "Jestem w ciąży". Nie mogę się skupić na niczym. Jeśli ta kobieta będzie chciała babe w ciąży to ja chętnie. Ale nie wiem czy to ją urządza bo popracuje u niej od kwietnia do sierpnia jak bedzie wszystko ok. Z drugiej strony jej zależy na mgr farmacji bo inaczej jak nie ma fachowego personelu to apteka nie może byc otwarta. A czy magister jest na macierzyńskim to tego nikt nie sprawdza. Jak na razie
Zobaczymy. Mam prace więc nie zostane z brzuchem i debetem na kącieIza-K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka
Ogólnie to jeżeli jej zależy na mgr farmacji bardziej niż na samym w sobie pracowniku.. To masz atut jakiś. Na pewno musisz jej powiedzieć teraz, bo za 3 miesiące i tak sama będzie widziała
A jesli Cię nie weźmie, to jesy głupia, a Ty zaraz bedziesz mogła jebnąć l4 i sobie konczyc ze spokojem niebieski pokoik
Jejku jak Ci zazdroszczę,. żałuję, że to nie ja, ale mam takie poczucie, że mocno zasłużyłaś
Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhm Zanetka
A jestes pewna ze przyjdzie @?
ja np. tamponów nie mogę używać.. Chociaż też słyszałam, że dla wszystkich kobiet są średnio zdrowe.
A słyszałyście o tych kubeczkach menstruacyjnych?
Iwona, a jak tam IPL?
Ja już na nogach nic nie mam włosów między nogami na wzgórku to opanowałam, tam niżej to trochę gorzej Ale poza tym to jest genialnie, bo nawet jak gdzieś muszę dogolić to są cieńsze i się nie wrastają.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrystyna
Lody to przeżytek Zanetka Cie innych rzeczy nauczy :p
Zanetka
Ja sie przyzwyczaiłam juz do podpasek, a z tamponem to niestety bardzo niekomfortowo.. To co ze mnie leci to zawsze lepiej zeby wylecało jak najszybciej hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:50
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo to tu jest spory problem...
Wazne czemu nie lubi:
Np ma laksotki i go to draznidrazni
Albo np jest wrazliwy na dotyk
Trzeba go oswoic hehe
W sensie musisz mu pokazac jak fajny moze byc dotyk
Wez go jakim fajnym przedmiotem posmyraj
Tak uwodzicieslko;)
Radze zaczac od uszu
Niby uszy a faceci szaleja jak sie po nich i za nimi smyra
We wlosach np
Po powiekacg po wargach
Jak juz sie troszke zrelaksuje to przejdz do szyi
Trzeba stopniowo atakowac cale cialo zeby sie nie wystraszyl...
Albo jakimis swoimi czesciami sie najpierw ocieraj o niego
Nie wiem twarz cycki pupa
Najlepiej ta czescia ktroa najbardziej go kreci...
Jak juz facet sie nabuzuje to dolozenie rak i pieszczotki ciala powinien polubicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 12:16
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moze jak go dotykasz tam nizej to jednoczesnie proboj z reszta ciala
Wtedy moze lepiej zniesie i sie przekona
Np rece sa dwie wiec jedna wedruje nizje druga wyzzej
Albo nizej miziaj jakas czescia ciala a dwieale rece zostaja na reszte hehe
Moze np go cos krepuje?
W sensie cos czego sie wstydzi czy cos...
Facetom tez trzeba wejsc na psychike hehe
Im trzeba wbijac jacy to nie sa.swietni wtedy im.skrzydla rosna
I nie tylkoKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
Jest taki dowcip rysunkowy o strerach erogennych kobiet i mężczyzn: kobieta ma zaznaczone pełno punktów na ciele, a facet tylko jeden - wiadomo gdzie.
I coś w tym jest. Można pieścić i miziać szyję, uszka, klatę, ale najlepiej, żeby w tym czasie jedna ręka zajmowała się ciągle penisem. Tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI
myślałam o tym kubeczku ale przeraża mnie że on jest wielorazowy hahha
Tampon u mnie odpada z wielu względów , szkoda się rozpisywać
Iza
Tu akurat się z Tobą zgadzam Możesz robić wszystko, ale najwięcej działa tam na dole żeby działały inne strefy zarówno u kobiet i mężczyzn, to jest głównie poprzez skojarzenie do tego co zaraz będzie, a nie że samo w sobie działa..
To tak jak np. czasami babki mają mokro jak wchodzą do pokoju i widzą świeczki zapalone.. Przecież świeczki nie pobudzają, tylko powodują dobre skojarzenia.
Krystyna.. Tego trzeba się nauczyć. Że dotyk prowadzi do orgazmu.. wtedy zacznie sprawiać przyjemność.
A jak chłop ma blizny to trzeba z tego zrobić atut. Blizny u faceta to jest raczej oznaka męskości niż nie. Blizny kobietom się podobają. Tobie nie? Nie umiesz mu pokazać, że jara Cię jego blizna? Bo jest taka męska?
Mój stary kiedyś jebnął się w łeb o szafkę w warsztacie:P I przychodzi zakrwawiony po plaster..
Ja;Co się stało
On : chcesz znać prawdę?
Ja : tak
On : było ich trzech, jeden miał nóż..
I zaczyna swoją głupawą opowieść o tym jak było ich trzech i on sam dał radę, i zakopał ich w ogródku
I w tym momencie ja zamiast nabijać się z tego, że jebnął się w szafkę w warsztacie, leże ze śmiechu z zupełnie innych powodówIza-K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby tak to miejsce najczulsze u faceta
Ale zeby doprowadzic go do orgazmu i to nie jednego to trzeba pokazac co mozna z innymi miejscami wyprawiac...
To tak jak z kobieta...
Najwrazliwsza jest ci*pka
Ale facet sie musi napiescic nacalowac zeby ja podniecic...
Kobieta soboe mysli : no juz jestem gotowa fawaj...
A jesli facet w tym momencie zamiast daj.jej co chce jeszcze sie z nia droczy to osiagniety pozniej orgazm jest intensywnijszy...
I tak samo jest z facetami
Penis to swietny wynalazek ale facet nie skalda sie tylko z niego
Jest wiele metod seksulanych wiele wiele rodzai seksu
Kwestia co kto lubi na co sie odwazy itp
Aczkowielk wazne tez dopasowanie bo jesli jedno jest sexualne a drugiej raczej od sexu stroi to to polaczenie moze niezbyt wychodzic -
nick nieaktualnyZanetka
zazwyczaj tak jest, że niesekualne jest to, które nie ma z tego przyjemności, albo nie wie, że może mieć..
Bo dobry seks to jest przede wszystkim przyjemność, tak działa mózg - że przyjemność się chce. Jeśli coś nie jest, nigdy nie było albo przestało być przyjemne, to się tego nie chce robić.