Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre
Tylko hehe no ladnie.
Lepiej zeby wgl nie bolalo oby u cb sie to zmienilo.
Winniczek mnie rozbroil hehe masz porownanie xDWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 12:43
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNutella co do orgazmu na wiele kobiet dziala cos takiego jak punkt
U
To miejsce pod lechtaczka
Delikatne stymulowanie tego miejsca moze doprowadzic dodo fajnego orgazmu
Mozna sprobowac moze akurat to bedzie dla ciebie
Albo stymulowanie szyjki macicy jej ujsciaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:04
-
Nefre
Ehhh... Mi wystarczy apap czasami lub ibuprom... A teraz wgl nie biore bo nie boli...
Ale wiem jak to jest jeszcze w listopadzie sie meczylam z bolami.
Kurcze Phia lec do apteki odebrac leki bo zapomnialas* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm u nas sex podczas okresu był pod prysznicem. Ja zazwyczaj mam 7 dni więc nie wytrzymywaliśmy tyle, a memu M aż tak mocno to nie przeszkadza. Bardziej przeszkadza mu gumka. Na samą myśl mu się odechciewa. Na szczęście ten problem mam z głowy na najbliższe 8 miesięcy, ale w połogu 6 tygodni abstynencji, więc trzeba teraz "na zapas".
Z moich obietnic Noworocznych, miałam zajść w ciążę (to ja już) i uprawiać sex 300 razy w tym roku. A tu mi sporo brakuje ;P Do dzieła!!!
PS. Nefre ja w tym cyklu owulacje miałam 20dnia. Więc uważaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:05
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ja wiem czy wszystkiego
Cale zycie czlowiek sie uczy
Wszystko zalezy od temperamentu pary;)
Jedno lubia dellikatnie drudzy niekoniecznie
Jedno osiagna orgazm poprzez zwykle pieszczoty inni musza miec rozbudowane zycie seksualne
Jedni sa wiecej wymagajacy inni mniej
U nas np maz osttanio do naszych zabawa dolozyl wibrator
Mega mi sie podoba
Ostatnio jak mnie ruchal to wibrowal mnie dodatkowo po brzuchu
Mialam taki odjazd ze szok malo kiedy mialam az taki
Teraz bedziemy probowac z olejkiem rozgrzewajacym na cale cialo
Podobno gdy krew sie pobudzi mozna rozne waroactwa osiagnac ale to ocenie jak juz nd po fakcie
Na nnie tez dziala np przy seksie pod prysznicem gdy moj facet robiac np palcowke przyklada do lechatczki mega strumien goracej wody ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZanetka
znasz nie znasz.. trzeba cwiczyc.
To ze znasz to znaczy ze wiesz co zrobic, jak to co probujesz nie wyjdzie wtedy zawsze wiadomo co zrobic, zeby miło skonczyc..
A co do nowosci, to chyba nikt nie wie co mu przypadnie do gustu a co nienutellaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOboje chcemy próbować nowych rzeczy, tak na prawdę to staramy sie być otwarci na wszystko
Z tym znaniem to nie do końca tak jest, bo jest przecież mnóstwo sposobów na sprawianie przyjemności ale sami nie mozemy nawet miec o nich pojęcia i dlatego nie wiemy do koncs co nam daje ta przyjemność ;p dopiero jak poznamy jakies sposoby, metody to wtedy mozns mówić co kto lubi :p
-
nick nieaktualnyTu sie nie zgodze ;P
Znasz kogos to wiesz na co mozesz sie odwazyc
Wieaz jaki sposob dotykania ktos lubi
A wiesz jakiego nie lubi...
Wiec gdy jest jakas metoda w ktorej jest zawarty dotyk ktorego partner nie lubi to nagle z tym nie wyskoczysz...
A gdy podczas seksu zrobisz cos co komus nie pasuje to juz nie ma tej przyjemnnosci nawer gdy zaraz to naprawisz...
Pary nie rozmawiaja na temat seksu i tu lezy problem
Jedna strona nie mowi drugiej czego by chciala sprobowac czego sie obawia jakie ma fantazje...
I tym sposobem nic sie nie zmiania