Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulubione sposoby??? Hmmm a co konkretnie masz na myśli?
Uwielbiam ten błysk w oku męża gdy wyskocze w jakiejś sexi bieliźnie gdy spokojnie pracuje wieczorem na kompie. Zazwyczaj szybko kończy swoje obowiązki służbowe na rzecz małżeńskich
A pozycja? Tak się kręcimy w trakcie że nie wiem która jest moja ulubiona.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNutella
my bardzo często zaczynamy bardzo delikatnie.. I delikatnie kończymy
czyli wiesz na poczatku buzi i głaskanie hah, i na końcu po wszystkimi też a to co jest pomiędzy to różnie
jeśli chodzi o pozycje, to chyba zależy od orgazmu. Ja generalnie przy penetracji dochodzę tylko na jeźdźca. inaczej to musi być stymulowana łechtaczka.
A Ty co lubisz? -
nick nieaktualnyKonieczynka oczywiście miałam na myśli ukubione sposoby na pieszczoty :p
Nefre ja lubię kiedy jestem na nim, mam wtedy więcej władzy,lubie jak jest z tylu, lubie go czasem lekko poddusić, uwielbiam jak jęczy z rozkoszy ale z nim to mam tyle przyjemności że pozycja nie jest ważna wcale
Ale tak jak wy lubie zacząć powoli, delikatnie a pozniej dopiero sie rozkręcićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 09:30
Phiczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od tyłu mogę chwilę.. ogólnie odczuwam dyskomfort, nie wiem czy przez tyłozgiecie czy przez endo, nie jest to ból, ale takie nieprzyjemne coś..
I najgorsze w tym wszystkim to że mi cycki strasznie latają i nie lubie tego hah
Albo mąż musi mi je trzymać, albo ja sama.. i cała akcja traci urok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nutella
Sprawdzone pozycje to wtedy kiedy mamy checi a brak czasi hehe..
Sprawdzone bo oboje mamy orgazm hehe
A ja bez tego zazwyczaj chodze zlaNefre_ ms lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie loda próbowałam ale żeby bylo więcej przyjemności to gdzies on musi dojść, próbuje sie przekonać do tego żeby mógł do buzi, na buzie
Raz próbowałam seksu analnego, ale jakos mnie nie przekonało, teraz chciałbym spróbować, dać więcej przyjemności swojemu ukochanemu ale boje sie troszkę jeszcze
Nefre a co do orgazmu w srodku, jak to robisz? Jakas technika? Haha
Ja żeby mieć orgazm muszę sie skupić i to troszke trwa -
nick nieaktualnyNutella
nie wiem jak to robie..
na początku robiłam tak, że pobudzalam wpierw łechtaczke, a potem penetracja dochodziłam..
A teraz juz nawet nie potrzebuje..
Jest taki kąt nachylenia w którym dochodzę po prostu, taki wiesz, jeździec wsparty na rękach bardziej niż wyprostowany.. Ale każda kobieta ma chyba inaczej.
jedna musi się odchylić, inna nachylić.. musisz popróbować. Wg mnie to kąt penisa w środku ma znaczenie, trzeba znaleźć idealny hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 11:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny