Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOboje nie czujemy różnicy, jedynie fajnie nam wibrowalo, mrozilo, grzało jak używaliśmy żelu, wtedy bylo fajnie chwilke dopóki nie przestał działać
Czy ja wiem czy nie dobrze, bez gumy nam lepiej, wtedy dopiero czujemy emocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 11:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZanetka
pare dni w gumce, przez to ze nie było go cały wikend to zużyliśmy dwie gumy i uważam sezon za zakonczony, mam 18 dc i czuje, że już pozamiatane
Nei lubie w gumce. Nie mam ochoty nawet próbowac tych rzeczy Jakos.. nie. Wole bez i tyle
Jak kiedys bedziemy uzywali gumek na stałe, to wtedy pomysle jako urozmaiceniu. A teraz do konca cyklu luzik, a potem zostanie kilka dni do operacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mialam na mysli siebie jako zlapanie infekcji tylko raczej higiena wobec mojego faceta...
Jakos nie podoba mi sie brudzenie go moja krwia tym bardziej ze niektore pozycje nasilaja krwawienie
Wlasnie dlatego podczas okresu najlepiej sprawdz sie pozycja klasyczna
No chyba ze seks z uzyciem wody to wtedy calkiem inna sprawa
-
nick nieaktualnyŻanetka
ja podczas @ nie uprawiam seksu, jestem zbyt obolała, wychodzą ze mnie skrzepy.. raczej nie wyobrażam sobie wtedy seksu.
Ale przez endo miałam cykle gdzie plamiłam cały czas, a po stosunku miałam krwawienia i w pewnym momencie kładziesz ręcznik pod dupę, albo pierzesz prześcieradło co dwa dni i krew na penisie zaczyna nie przeszkadzać nikomu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli dwojgu nie przeszkadza to jasne
Ale wystarczy ze jednej przeszkadza heh
Zreszta jest moment ze nie zawsze jestes wtym domu i masz dostep po seksie od razu pod wode...
Typu np u mojego meza w pracy ;d
Wpadlam mu zawiesc jedzonko bo mial nocke
I tak jakos wyszlo
Wiec dla tej higieny warto zalozyc gume i tyle ;} -
nick nieaktualnynutella
podczas mojego okresu ból uśmieża tylko nospa forte i ketonal.
A krwawienie ze skrzepami.. nie będę Ci tu opisywała tego, ale absolutnie nie ma opcji na sex. Ja już jestem przyzwyczajona do tego co ze mnie wychodzi, ale mąz to by chyba zawału dostał
-
nutellaa wrote:a co do orgazmu w srodku, jak to robisz? Jakas technika? Haha
Ja żeby mieć orgazm muszę sie skupić i to troszke trwa
Moim zdaniem do tego nie ma techniki.
Kazdej dojdzie na swoj sposob. Musisz sie poprostu wsluchac w swoj oragnizm.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyŻanetka, w takich sytuacjach to oczywiście :p
Dlatego jeśli seks podczas okresu to tylko w domu albo w miejscu gdzie można sie umyć
Nefre, ja rozumiem wszystko, moze tez twój mąż musiałby sam sie do tego przełamać ale to juz wasza kwestia co wolicie a co nie
Phiczek tak tez mi sie wydaje, po prostu trzeba próbować na każdy sposób jaki tylko jest możliwy -
nick nieaktualnyPhia
ale tylko raz na 12 godzin. To jest świetny wynik
Nutella
wychodza mi z pochwy skrzepy wielkości ślimaka winniczka, czasami 4 cm na 2 cm. Nie wiem czy chciałabym, żeby wyszło to ze mnie podczas seksuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 12:33
-
nick nieaktualny
-
Kazda @ przechodzi inaczej.
I nie dla kazdej sex podczas jest okej.
Mnie kiedys nie bolalo nic. Normalne dni tylko ze leci morze czerwone. Pozniej cos sie zmienilo i bol a teraz powrot do starych czasow.
Tak samo jedna ma @ 7 dni a inna 3dni.
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie