Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No wszystko sie okaze w praniu co w nim siedzi heh..
Najbardziej chcialam zobaczyc jak u niego z prolaktyna teraz... To wyniku nie ma jeszcze heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:46
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhia
zawsze jest tak na złość hehe
Powiem Wam, że zrobiłam ostatnio chleb. Będę go miesiąc jadła a jest średni.
Wzięłam proporcje mąk:
200 gryczanej, 150 kukurydzianej, 100 ryżowej i 50 g ziemniaczanej.
Do tego drożdże, łyzeczka cukru, sól..
No średnie ogólnie
Ale moja mama mi podpowiedziała, żeby dorzucić przypraw. Np. oregano, bazylie, czerwona paprykę.. Wszystko co macie ochotę. Kiedyś piekła taki chleb i był mega, pachniał jak pizza
ten co mi wyszedł ma średnią konsystencję. Nie wiem której mąki dawać więcej, wiem, że gryczanej jak jest za dużo wychodzi zbyt zbity. A ten wyszedł mi taki - zbity przez gryczaną, a jeszcze taki wiórowy przez chyba ryżową.. Myślę, że jak konieczynka nie załatwi innego pomieszam tylko gryczana, kukurydziana i ziemniaczana. -
nick nieaktualnyPhia
ja mam ta maszyne do chleba z lidla. Chleb się w zasadzie robi sam.. Naprawde wrzucam wszystko i wracam za 2 godziny i jest chleb. Mega wygoda.
W ogole byłam dzisiaj na tych badaniach,wzielam sniadanie do pracym, bo robilam na czczo. zjadlam sniadanie i nie moglam sobie poradzic z sennoscia. Wypilam druga kawe.. nic. Przypomnialo mi sie ze nie wzielam mety.. Myslisz ze to moze miec taki wpływ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:06
-
Takiej wygody to nie mam.
Bd sb radzic inaczej hehe
Albo bd chleb albo nie
Mi sie zdarzylo ze nie wzielam ale senna to ja nie bylam Funkcjonowalam normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:11
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
Nefre
Kolejna rzecz ktora mi nie potrzebna.
Keksowke mam nawet 2 piekarnik tez wiec damy rade hehe
Smiecimy dzis dziewczynom
Opr bd* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyPhia
hehe jasne, ja bym chyba sama też nei kupowała tego, ale skoro mam, dostałam, to używam
Za to kusi mnie szynkowar kosztuje poniżej 100 i można samemu szynki robić to jest taki tylko pojemnik, tylko przez nacisk udaje się otrzymać taką strukture szyneczki
-
Nefre
Ostatnio tez o tym myslalam bo te szynki ze sklepow to nie za bardzo dla nas...
I raczej po wyplacie sb zafunduje.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOwszem taki też jest przyjemny, ale potrzeba tez troche pikanterii trzeba szaleć i nie ma sie co ograniczać, póki możemy
Macie jakieś swoje ulubione pozycje, sposoby czy coś innego?
Skoro wątek o seksie to go rozkręcmyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:07