Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja podczas wypadu w góry chyba po 2 latach przerwy zgodziłam się na loda z finałem w ustach, ale po raz pierwszy nie z połykiem, tylko wyplułam. I chyba przy tej opcji - wypluwania już zostanę. Chociaż do końca też się tak nie da, bo ten pierwszy strzał jest tak mocny, że aż się zakrztusiłam, bo poszło od razuu do gardła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre
Ale ja sie nie dziwie ze sie zmywaja...
Ja je naprawde rozumie
Ten wysyp ciąż ostatnio bardzo tez wplywa na psychike.
Musza odetchnac i nabrac dystansu do wszystkiego.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zanetka
W same sedno
Przy moim 50cs to psychiatryk jak nic hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 14:52
Nefre_ ms, Żanetka93 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Mnie najbardziej dołuje, że wszyscy wokół mnie - sąsiadki, znajome zachodzą w ciąże, a ja nic. Na forum to mnie nawet cieszy, bo jak ktoś się tutaj zarejestrował, to znaczy, że trochę się wcześniej już starał bez powodzenia - a teraz bingo! Oby z nami było tak samo.
Ja nie mogę już czytać ani tym bardziej wpisywać się w tematy o fasolkowaniu, staraczkach, testowaniu. Tak się nie da cały czas, bo w końcu człowiek oszaleje. Dlatego wolę Just sex
-
nick nieaktualnyhehehehe no to nie wchodzcie na kanaly gdzie sa nowe dziewczyny
no ja nie lubie jeszcze zdjęć brzuchów z tekstem "łapcie wiruski". To mnie chyba drażni najbardziej
i wielkich analiz przed @, czy śluz, szyjka, ból piersi i dupy oznacza ciąże czy @.. Bo to nic nie oznaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 14:54
Żanetka93, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzka wszyscy wkolo sa w ciazy bo akurat czlowiek sie stara i na to zwraca uwage;)
Zawsze mijalysmy brzuchatki kobiety z wozkami place zabaw itp ale byly dla nas jakby niewidzialne bo to nie byl temat o ktorym sie mysli;),
Gdy sie starasz to nagle nawet reklamy w tb sa o dzieciach nie nowiac o kobietach na ulicy ;P
Tak dziala podswiadomosc
O czym myslisz to wkolo widzisz heh
Chcesz kupic auto danego modelu?
Nagle kazdy takim jezdzi
Nefre lapcie wiruski : nastepne w samo sedno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny