Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:1 dzien diety rozpocxety xD
nie tyle odchudzajacej co hm przestawic sie na zdrowe:D
Teraz jestem na etapie powstrzymywania sie przed slodyczami ( mam nadzieje ze niedlugo przesrana dla mnie istniec calkowicie bo to moja najwieksza slabosc)
A no i zmienilam godziny staram sie jesc regularnie:)
A no i woda duzo jej
Pasuje jeszcze wlaczyc jakies cwiczonka i zobaczymy co z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy wczoraj z moim wieczorkiem na zapiekance, nie jadłam słodyczy ale wypiłam drinka z cola więc wychodzi na to samo.
Później spaliliśmy te kalorie w łóżku także wszystko się zgadza03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja od rana mam dobry humor Będę miała owulacje - takie małe a cieszy !!! A że nie wiem kiedy to następny tydzień zapowiada się gorąco I jeszcze tydzień i lecimy na wakacje.
Spotkałam się wczoraj z koleżanką,poszłyśmy na pizze, poplotkowałyśmy, troche się pożaliłam na to że ciąży brak a ona mi na to: Nie licz że będziesz miała tak dobrze i nie urodzisz drugiego! Sama ma dwójkę chłopaków, którzy zaczynają bić się o zabawki. Pozytywnie mnie to nastroiło
Dziś po pracy jade do mojej rodzinki, nocujemy u moich rodziców i chyba dziś na sex nie ma co liczyć bo muszę infekcje zwalczyć. Ale od poniedziałku niech się dzieje! -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:A ja od rana mam dobry humor Będę miała owulacje - takie małe a cieszy !!! A że nie wiem kiedy to następny tydzień zapowiada się gorąco I jeszcze tydzień i lecimy na wakacje.
Spotkałam się wczoraj z koleżanką,poszłyśmy na pizze, poplotkowałyśmy, troche się pożaliłam na to że ciąży brak a ona mi na to: Nie licz że będziesz miała tak dobrze i nie urodzisz drugiego! Sama ma dwójkę chłopaków, którzy zaczynają bić się o zabawki. Pozytywnie mnie to nastroiło
Dziś po pracy jade do mojej rodzinki, nocujemy u moich rodziców i chyba dziś na sex nie ma co liczyć bo muszę infekcje zwalczyć. Ale od poniedziałku niech się dzieje!
Trzymam kciuki za wspaniale jajeczko i wariaty plemniczkiKonieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:A ja od rana mam dobry humor Będę miała owulacje - takie małe a cieszy !!! A że nie wiem kiedy to następny tydzień zapowiada się gorąco I jeszcze tydzień i lecimy na wakacje.
Dziś po pracy jade do mojej rodzinki, nocujemy u moich rodziców i chyba dziś na sex nie ma co liczyć bo muszę infekcje zwalczyć. Ale od poniedziałku niech się dzieje!
3mam kciuki :*Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaBi to lipa Zostaje szybki numerek w kiblu przy pralce Kochanie czy pomógł bys mi hm zaladowac?
Konieczynka
Krótka wstrzemiezliwosc też jest fajna Jak w końcu można to sex też jest inny wiec na to swoje plusy chociaż u nas po jakiejś przerwie to zawsze się szybciej kończy niż zwykle więc na 1 nie ma co kończyć
Hih dziewczyny do roboty Samo się nie zaplodni
Moja gin w ogóle mówi że jak jest orgazm to skurcze macicy powodują że zaciąga chłopaki do środka więc z przyjemnością to szanse większe wiec jak nie płodne to trzeba poćwiczyć trochę przed heh
Ja dziś próbowałam lodzika i tak chwilę popraciwalan ale mój zaraz mi głowę do góry wziął Albo do dupy robiłam albo był w takim szoku haha
A serio to chyba za mało loda za dużo lizania ale dojdę do wprawy kiedyśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 12:53
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny