Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura jestem mega ciekawa ile moich prywatnych danych tu udostępniam. Imię, datę urodzenia i wczesniej napisałam że jestem z mazowieckiego. Powodzenia dla moich sąsiadów.
Flaszka dla tego który odkryje że ja to ja.
A z resztą.... Często jak się spotykamy to na takie tematy żartujemy i moj sasiad jest w tym jeszcze lepszy bo wszystkie pozycje łóżkowe i numery mają u niego swoje nazwy
Ja się bardzo cieszę że mam taka odskocznię od starań.
Za bardzo to wszystko przeżywałam ostatnio a efektu i tak nie ma.
Dużo z tego forum wyniosłam, dużo się dowiedziałam, pewnie jeszcze więcej się dowiem ale nie chce mi się codziennie pisać tu o tym że śluz mam taki, temperature taka a test taki...
Przecież wszyscy to robią, tylko nie wszyscy mają ochotę o tym pisać czy to czytacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 17:01
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Phia wrote:Konieczynka główka do góry
a mąż gdzie wybyje??? nie zostaje z tb?
Maz na budowę pojechał. Buduje nasz dom i zawiózl małego do babci przez te wymioty wczorajsze. Dziś na szczęście nie wymiotowal. Czekam przed ginem i się stresuję A aaa aa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Jak jest w empiku to bd w niedziele i sb ja zakupie xD
Tylko zamów online bo tak to nie wiem czy zawsze mają na stanie. Albo zadzwoń wcześniej.
Po wizycie. Będę miała owulke haha recepta na infekcje i zalecenie sexu. Dużo sexu w następnym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 18:59
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już naszykowana na randkę hih Po pracy po kąpieli Wybalsamowane ciałko i teraz spacerek dla sportu a potem wiadomo co
Ja już chyba 3 lata nie farbuje Tak jakoś przeszłam na naturalny bo to ostatni dzwonek przed siwymi włosami Potem już tylko farba Ale mam matowe włosy i mi ostatnio fryzjer proponował bezbarwna farbę Myślałam że padne bezbarwna farba Jakbym mojemu powiedziala że zapłaciłam 100 za bezbarwne farbowanie chyba by mnie zabił ha ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny