Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:Właśnie nie czekam Lekarka mi mówi że Dupek nie blokuje owulacji ale ją przyspieszy i musi mieć rację, przynajmniej w moim przypaku bo miałam cykl 37dni, więc owulka musiała być późno, a ciałko krwotoczne było na USG więc i owulacja musiała być. A dupka brałam od 16-25dc. To owulka wtedy wyszła mi gdzieś okolice 22-23dc.
Teraz na monitoringu piękny pęcherzyk i dała nam duże szanse na powodzenie. Oby się nie myliła, trzeba zrobić co do nas należy a na reszte wpływu nie mam.
Poza tym na wakacje jade to odpoczne
ciekawe to co piszesz, nie pomyślałabym że można tak działać
gdzie wyjeżdżasz?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
W poniedziałek 15.Na Cypr - wyspa Afrodynty - bognii płodnośći
Będę już po owulacji czyli w najgorszym momencie cyklu czekając na testowanie. Ale może świeże powietrze i morska bryza spowodują że nie popadne w totalne szaleństwo sikania na testy. Zastanawiam się czy je brać. Ale jakby sie udało to bym musiała dupka brać dalej wiec może jednak wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 11:20
-
oczywiście że weź
testuj tylko dla wiadomości czy brać dalej dupka
a tak to schowaj głęboko i zapomnij o nich
ciesz się wakacjami
jejku ale masz super!03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualnyPowodzenia oby wszystkich nas bylo niedlugo wiecej
Ja tez teraz na plodnosci ale jakos tak no... nic na sile o jest ochota to jest
Ja juz znudzona jestem tym calym wyznaczaniem takze co ma byc to bedzie.
A seks seksem a jak przy okazji ma zaskoczgc to zaskoczy a jak nie to nawet modly nie pomoga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 12:06
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgolnie dni plodne nie powinny byc wyznacznikiem seksu:D
Tak owszem przy staraniach zwraca sie na to uwage sama to robilam i robie ( sluz temp monitoringi)
Ale nie powinien to byc jedyny powod do seksu bo wtedy nie jest to seks a robienie dzieci a to nie (tylko) o to w tym chodzi
Takze dziewczyny cieszmy sie przyjemnoscia a skutek tej przyjemnosci wkoncu nadzejdzie:DNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka ciesz sie z urlopu wylez wypocznij podziwiaj widoki dziabnij drinka wypnij tyleczek na sloneczko i bedzie najs;)
Zrelaksuj sie tak fizycznie i psychicznie nie mysl za duzo o testach najlepiej wogole nie mysl albo malo co mysl hehe
Oj ja to bym sie tak wywalila na plazy plazinng smazing i opierdalaning ale niestety poki co praca wre i urlopiku brak
Moze zima jakies narty najwczesniej heh -
nick nieaktualny
-
Phia ale lodzika jutro z rana nie popsuje03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to sie mowi chcesz rozmieszyc pana Boga to opowiedz mu o swoich planach
Ja raz mialam tak ze zaplanowalam (na rocznice slubu wlasnie) wyjazd w gory i takie tak na weekend bo wiedziala ze nie bd okresu. Tu nawet nie chodzilo o seks poprpstu mialam na myli to ze bede miala mega samopoczucie bo ja 2 pierwsze dni okresu mam takie ze najchetniej bym przelezala . Brzuch boli rozdraznienie duzo no i wogole jakies samopoczie ogolne niezbyt sily na nic i takie tam.
No i co? Paakujemy sie do auta ja mowie ze musze jeszcze siusiu a brzuch cos dziwnie tez pobolewala w wc patrze a tu niespodzianka w postaci okresu:)
Tak wygladal week ze lezalam z termoforem na brzuchu a gory widzielismy tyle co z wdrodze powrotnej z drogi -
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Ogolnie dni plodne nie powinny byc wyznacznikiem seksu:D
Tak owszem przy staraniach zwraca sie na to uwage sama to robilam i robie ( sluz temp monitoringi)
Ale nie powinien to byc jedyny powod do seksu bo wtedy nie jest to seks a robienie dzieci a to nie (tylko) o to w tym chodzi
Takze dziewczyny cieszmy sie przyjemnoscia a skutek tej przyjemnosci wkoncu nadzejdzie:D
Ja narazie nie mam z tym problemu.. Raczej nie zdarza mi się, że zmuszam się do seksu w dni płodne, bo to chyba u mnie łączy się jednak " płodne-wysokie libido"
Ale nie wiem na ile mi tego starczy Jedni wypalają się szybciej, inni wcale
Np. znajdziesz na forum laski, co po pół roku już twierdzą, że seks tylko w dni płodne, a taka Phia proszę, rzuca się na męża jakby go dopiero poznała Nie wiem w czym tkwi sekret
KOnieczynka
Ja byłam na tym, samym etapie na urlopie co Ty. Byłam 10 dni po owulce.. Przed wyjadzdem zrobiłam test, czy brać dalej duphaston - wyszedł oczywiscie negatywny, wiec odpusciłam... Mialam pare razy taka zawieche, czy moze jednak, moglabym byc w ciazy, bo test nie wykryl, a piwo nie zaszkodzi .. samolot sratata.. I troche czasu potrzeba mi bylo zeby sie wyluzowac Ale sie udalo na wakacjach nie masz tyle czasu, zeby o tym myslec. -
nick nieaktualnySekret chyba tkwi w tym jak kto do tego podchodzi
Czy traktujesz seks jako przyjemnosc rozrywke bliskos zabawe i tym podobne
Czy tylko jako zadanie do zajscia w ciaze
Chociaz nie powiem presja na chec zajacia w ciaze czasme potrafi namieszac ze czlowiek przestaje sie tym cieszyc tylko zachowuje sie jak maszyna do "produkcji"
Ja mialam taki okres swego czasu naszczescie juz wrocilam do normalnosci;)
Zyje zasada co ma byc to bedzie co jest w naszej mocy zeby zrobic to sie robi ale reszta? Reszta to juz kwestia szczescia lub tego co zapisane tam z gory jak kto woli hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 15:11
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ja narazie nie mam z tym problemu.. Raczej nie zdarza mi się, że zmuszam się do seksu w dni płodne, bo to chyba u mnie łączy się jednak " płodne-wysokie libido"
Ale nie wiem na ile mi tego starczy Jedni wypalają się szybciej, inni wcale
Np. znajdziesz na forum laski, co po pół roku już twierdzą, że seks tylko w dni płodne, a taka Phia proszę, rzuca się na męża jakby go dopiero poznała Nie wiem w czym tkwi sekret
KOnieczynka
Ja byłam na tym, samym etapie na urlopie co Ty. Byłam 10 dni po owulce.. Przed wyjadzdem zrobiłam test, czy brać dalej duphaston - wyszedł oczywiscie negatywny, wiec odpusciłam... Mialam pare razy taka zawieche, czy moze jednak, moglabym byc w ciazy, bo test nie wykryl, a piwo nie zaszkodzi .. samolot sratata.. I troche czasu potrzeba mi bylo zeby sie wyluzowac Ale sie udalo na wakacjach nie masz tyle czasu, zeby o tym myslec.
Dupsko ci ptzetrzepie xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa oprocz seksu mam zabronione orgazmy i podniecenie ogolnie. Wiec trzeci miesiąc bez dotykania nawet. Nawet loda nie było.
Nie bierz testów na wakacje, ja nie wxoelam, wrocilam i zanim maz wniósł na gore nasze torby ja juz czekalam az test zareaguje. I wyszly 2 kreski. Cieszcie sie wakacjami. Moje ostatnie dni wakacji byly pod znakiem mdłości i wszechogarniajacego zmęczenia. -
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja ci dam taka Phia haha
Dupsko ci ptzetrzepie xD
Dupsko to maz mi przetrzepie Ty sie nie fatyguj
A to było napisane z największym uznaniem dla Ciebie
Nie wiem czy Ty taka jesteś, że Cię to nie zblokowało , czy Wasz związek jest taki..
Ja się ogólnie tego boję, że w końcu mi sex spowszednieje, wejdzie rutyna i nastawię się tylko na produkcję ..
Mam nadzieję, że to się nie wydarzy, i będę robić wszystko - no dobra, dużo , żeby tak było.. i skoro TY jesteś, tzn że się da;D