Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Dupsko to maz mi przetrzepie Ty sie nie fatyguj
A to było napisane z największym uznaniem dla Ciebie
Nie wiem czy Ty taka jesteś, że Cię to nie zblokowało , czy Wasz związek jest taki..
Ja się ogólnie tego boję, że w końcu mi sex spowszednieje, wejdzie rutyna i nastawię się tylko na produkcję ..
Mam nadzieję, że to się nie wydarzy, i będę robić wszystko - no dobra, dużo , żeby tak było.. i skoro TY jesteś, tzn że się da;D
My chyba oboje tacy jestesmy xD
Raz mnie cos bloklo na 2-3tygodnie ale szybko mi przeszlo hehe dawno twmu i nie prawdo tooo xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 16:05
-
nick nieaktualnyDa sie da kwestia podejscia chyba
A jak przyjdzie moment ze sie np nie ma ochoty to znaczy ze sie nie ma ochoty i wtedy nie ma co na siłe:)
Mowie to z doswiadczenia haah
Wiem ze chec posiadania dziecka jest tak wielka ze czlowiek czasem na snie potrafi rozlozyc nogi ale z tego nic dobrego raczej nie ma haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam tylko tak że się obudziłam bo mąż zaczął się dobierać. Już byłam podnieca więc zaraz było pomasowal najczulsze punkty i we mnie wszedł. Po wszystkim powiedziałam mu ze miałam cudny sen.
-
my niedawno mieliśmy tak za podczas snu zaczęliśmy sie namiętnie całować, w sumie trwało to długo ale na tym się skończyło
rano nie mielismy pojęcia co się odwaliło, oboje myśleliśmy że nam się to śniło
ciekawe rzeczy03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia czy ty w nocy te szarlotke robiłaś? Szaleństwo
Mój też z ciast wybiera schabowego albo szynkeNefre_ ms, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Zabobon tak jak kręcenie mikserem w jedną stronę wyjdzie Ci
U mnie w domu zawsze zjedzą nawet jak nie wyjdzie Np moja mama zawsze jak robi fale Dunaju takie ciasto to brat modli się żeby był zakalec no takie mu najbardziej smakuje
Chyba wyszlo xDWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 10:11
Nefre_ ms lubi tę wiadomość