Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja bym poimprezowala
ABI nie jestem lekarzem bron boze nie chce nic narzucac ale np moj ginekoloh tweirdzi ze mimo ze ta norma jest okreslona do 23 to najlepiej jesli prl nie przekracza 15ng;)
Chociaz mala dawka moze by sie przydala;)
Efekty po castangusie moga byc po 3 msc brania regularnego;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mojemu sugerowałam że może trzeba wprowadzić jakiś lek i to nie raz ale on nadal twierdzi że nie, że robiliśmy test z obciążeniem i wszystko jest ok że norma to norma... A nie jestem pewna czy to Castagnus akurat wpłynął na to że mi się @ zatrzymała ale na pewno mnie strasznie wysypało na brodzie... Znajoma też tak samo na niego zareagowała. Ale jak będę teraz miała 3dc to znowu zrobię prolaktynę i zobaczę co tam znowu wyjdzie...
-
nick nieaktualnyNo ja badalam insuline ktora ma norme do 24 mi wyszla 11 a to i tak za duzo;)
No wiec te normy to jednak nie zawsze ida w parze z logika
Normy sa okreslone ogolnie dla wszystkich mlodych starych;)
Wiek tez ma znaczenie jaki powinien byc wynik a jesli chodzi o starania o dziecko to jest to przedewszystkim wazne i tu nie mowa o samo zachodzenie alei ryzyko poronien wad genetycznych?
Ja tam jestem spokojniejsza jesli jednak mam niskie wyniki;) -
nick nieaktualnyNiskie wyniki tez sa czasami zle...
Akurat mowilam ogolnie o podstawach a nie o wszystkich badaniach...
Bo to logiczne ze w niektorych badaniach za niskie wartosci sa zle... A w niektorych za wysokie... Ale jesli sa w normach to nie ma co odrazu panikowac... Wystarczy z lekarzem pogadac -
nick nieaktualnyNo dokladnie trzeba miec lekarza ktoremu sie ufa i jego sie sluchac
Moj np twierdzi ( oczywiscie to wyniki dostosowane do mnie) ze tsh mam miec max 2 prl max 10 insuline najlepije jak zbije do 5
Takie cuda;),
No trzeba sie sluchac swojego jesli Twoj Abi uwaza ze nie trzeba leczenia to widocznie ma.do tego podstawy i trzeba mu zaufacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 17:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja np jem domowa granole przygotowana przez siebie. Owoce+ migdały lub orzechy. Sałatka: Oliwka, pomidor, rukola, feta, oliwa z oliwek. Teraz na kolację jadłam warzywa na patelnię ze slonecznikiem03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe laski jestem po badaniu.
Krwawie bo mam torbiel na jajniku, ale nic z tym narazie mam nie robic bo ma 2 cm.. To za malo na ingerencje. Samo przejdzie wg lekarza.
Stwierdzil, ze mam jakby PCO - pecherzyki na jajnikach i dostalam na to OVARIn Po dwóch cyklach jak sie nie uda, to mnie wezmie na oddzial i przetrzebie.. Zrobi np. droznosc..
Co do badan - dostalam skierowanie na badanie IO. I zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo twuerdzi, ze to zwykle idzie w parze z tymi pecherzykami i warto to sprawdzic. I albo po dwoch cyklach jak mnie wezmie na oddzial, albo teraz - no to ja oczywiscie ze teraz ;> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny