Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO juz krok do przodu
Ja np zawsze badalam.cukier ktory byl w normie nawet po obciazeniu glukozy nigdy insuliny ostatnio kazal zrobic i co?.stwierdzil ze maly poczatek IO i ze ma sie wziasc ostro za.siebie juz teraz
Za tydz mam usg zeby zobaczyc wlasnie jakjak przy tym wyniku sie maja pecherze
-
HEj laski.
Poszłam wczoraj spać o 21 Oczywiście Synek w nocy się obudził i przyszedł do mnie. Wtula się tak że mnie z łóżka spycha, albo dostaje piętą w nos. Mąż od razu poszedł spać do salonu żeby mi nie chrapać. Więc w końcu się wyspałam.
A memu mężowi śniło się że mieliśmy córkę i to mega podobną do synka.
Oby proroczy sen.
Właśnie kolejne dni płodne przed nami, mąż akurat wyjeżdża, ale co ma być to będzie. Nie wychodzi od roku, to już nie będzie to takie zaskoczenie.
Dziś już mam ochote na hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre - sama pije Miositogyn, więc to najlepsza rekomendacja. Czy działa? Ciężko powiedzieć. Cykle mi sie troche uregulowały, ale czy to efekt Miositogynu czy Duphastonu - diabli wiedzą.
Niestety w aptekach też nie zawsze uzyskasz rzetelną informację, bo nie zawsze obsługuję Cie magister farmacji (nie ujmujac technikom bo czasem mają większą wiedzę niż mgr), ale te młode techniczki czasem nie mają pojęcia o APAPie. Jest tez kwestia tego co jest akurat na magazynie, czy sie termin nie zbliża na np. Ovarin, czy lekarz obok nie dostał prezentu za polecanie Symfoliku itd. Realia są takie a nie inne.
Ja sobie poanalizowałam składy i cene i tak kupuje.
Ovarinu nie chciałam bo 2 razy dziennie trzeba a ja nie lubie brać leków
Nefre_ ms wrote:jesuniu ja nie lubie te rozpuszczalne pierdy.. żadnych jak jestem chora i mam coś wziąć w stylu gripexa to na samą myśl mi niedobrze..
Żadnych pluszy i innych glupot nigdy nie lubiłam
Żanetka a moc jest taka sama? tego inofemu i ovarinu?
Ovarin ma w 2 tabl - 1100mg inozytolu
Miosytogyn - 2000mg w 1 saszetce - taka samo Symfolik i Inofem tylko dwa ostatnie maja tylko kwas foliowy , a Miosytogyn jeszcze wit D, B6 , B12 i glutatio.
Stad mój wybór.
Nie mówie że jest najlepszy, poprostu tym się kierowałam. A w ciąży nie jestem więc jaki miał wpływ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 09:28
-
ABI w końcu
jechałyśmy na tej samej prostej i u Ciebie dopiero @ a u mnie już 2dpo.
Jakoś nie wiąże zbyt dużych nadziei z tym cyklem,
Niby bzykanko było w dniu mega pozytywnego testu owu ale może organizm potrzebuje regenracji po zabiegu.
Wróciłam już do pracy. Kto pije kawkę ze mną?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka - kiedy to pijesz? Rano, wieczorem. przed snem, po kolacji, przed posiłkiem, po.. ?
Żanetka
dawka 4000? to co dwie saszetki?
Ja na tym ovarinie to dostałam 2x1 wychodzi 1000..
Ja narazie kupiłam to jedno opakowanie ovarinu i sobie zjem do konca cyklu..
W nowym musze wybrać.. To czy on mi przepisał ovarin, a co ja będę jeśc to chyba żadna różnica, tylko mój wybór - wybierał przecież substancję aktywną a nie producenta.. -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Kurde teraz patrze
że tu miało być o seksie i orgaźmie..
Co najwyżej zakupach :>
Urządzaniu domu imprezach i alkoholu.
A zrobiła się poradnia farmaceutyczna
I to jeszcze przeze mnie hahahaha
Widzisz, kusza rozmowy o badaniach
Staram się rano, ale często zapomnę i wypije po powrocie z pracy. Ogólnie nie lubie brac leków i jak musze już coś łykać to wymaga to ode mnie mega koncentracji. Ustawiam przypomnienia w telefonie Ja tego dupka mialam brać na wyjeździe to nosiłam w torebce wszedzie. Raz wracaliśmy do domu z knajpy żeby łyknąć bo zapomniałam. -
nick nieaktualnyAle rano na czczo czy po jedzeniu? Jak lepiej? Czy lepiej na noc?
Ja muszę opracować metodę
Hih ja kiedyś pojechałam na wakacje i brałam anty.. Zostawiłam je na stoliku nocnym w hotelu.. Potem wracam - patrze nie ma. Nosz kurcze. Masakra. Nie moglam ich znaleźć.. Szliśmy wtedy na kolacje ala carte, cała kolacj zjebana, bo ja sie bałam że ich nie znajdę i zajdę w ciąże
Potem znalazły się gdzieś przykryte rzeczami.. Ale co miałam stresa to miałam
Ostatnio mąż mi mówi, że teściowa kolegi zmarła... ja pytam czy chorowała.. a on mówi, że tak, że nawet na ślubie nie była.. Ja nawet nie wiedzialam,że on brał ślub.. Mój "delikatny" mąż mi nie powiedział, bo oni zaliczyli wpadę i teść chciał, żeby ślub brali cywilny, żeby sie czasem zięciu nie wycofał:>
I tak po dwóch dniach , jak już zaakceptowałam, że świat jest taki niesprawiedliwy, mówie mojemu mężowi, wiesz. to trzeba mieć naprawdę fuksa. Jak masz wszystko w porządku to masz 20 % szans że dojdzie do zapłodnienia jak współżyjesz w dni płodne.. A oni "uważali" i im pykło :> No cud..
Zawsze zastanawiam się nad tymi wpadkami. Jak.. Jakim cudem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 10:53
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:KOnieczynka
Mio-inozytol,. a inzozytol? To jakas różnica?
To jedno i to samo. Inozytol wydaje mi sie ze jest stosowany jako bardziej potoczna nazwa a dokladniej to wlasnie jest mio-inozytol z lacinskiego myo-Inositolum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 11:08
🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5⏳
🍀Planowane CC 11/02/2025🍀 -
Nefre_ ms wrote:KOnieczynka
Mio-inozytol,. a inzozytol? To jakas różnica?
Mioinozytol to jedna z izomerycznych odmian inozytolu.
Ogólnie nie musisz tego wiedzieć, wiedza zbędna. Łykaj, pij a nuż pomoże.
Tak jak Ci pisałam, staram sie wypić rano, ale moim zdaniem nie ma znaczenia. Aż tak się w badania nie wczytywałam czy lepiej na czczo czy po posiłku.
Formy rozpuszczone lepiej się wchłaniają - to dotyczy wszystkich leków i substancji.
Zmieniajac temat. Może coś w temacie Just sex? -
W temacie Just sex
Szukam sexi prezentu dla mężusia na mikołajki, jakiegoś drobiazgu
wiem że macie szalone pomysły03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyKOnieczynka
Ostatnie pytanie. Różnica między preparatem np. Ovarin a Tym co Ty bierzesz, jest głównie w substancji N-acetylo-cysteina. Sprawdziłam co to i tam różne bzdety pisza, głównie, że jest antyoksydantem. Masz przekonanie, że to ma wpływ na płodność duży, czy raczej wcale?
Co do just sex
jeszcze mnie moja torbiel boli:) Ale czuję, że dziś będzie krwawy seks hehe
Nic nie poradzę, że to krwawi, a z chcicą nie wygram
Wczoraj maż wrócił z piłki bardzo zmęczony. Stwierdził, że chyba nie będzie chodził, bo się chłopaki za bardzo spinają.. A on tak dobrze nie gra i nie sprawia mu to przyjemności. Miał sobie chodzić żeby się wyluzować, a oni go wkurwiają
Więc skonczy się zmęczenie w środy
A Ty konieczynka dzisiaj co, wskakujesz w bieliznę?