Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, to może i ja się dołączę, skoro temat taki zacny. Jesteśmy 2 lata po ślubie, znamy się ponad 4 lata. Na początku wiadomo, napalenie było straszne, zdarzało się nawet, że robiliśmy to w kiblu w knajpie, na blacie w kuchni (współczuję współlokatorom M.) albo na gołej podłodze. Potem nadeszła rutynka. M. miał ochotę raz w tygodniu, mnie było mało. Przez ostatni rok z kolei to ja nie mam ochoty. Jakoś te starania mi osłabiły libido. Mogłabym w ogóle nie uprawiać sexu, przysięgam. Za to M. ma teraz ochotę średnio co 2-3 dni. Ja mam ochotę tylko wtedy jak się upiję haha. No i w sumie co można nowego wymyślić w sexie? Pewno, są różne pozycje, można się przebierać itd, ale to wszystko i tak po jakimś czasie się powtarza. Nie wiem jak jest u was, ale ja nigdy nie miałam orgazmu, mówię o tym takim w środku. Jak to jest u was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 14:30
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyJa za to jestem z mezem 6 lat a 4 lata po slubie xD
Mniejsza ochote mam od niecalego tygodnia...
Wiecej info w pamietniku... Dlaczego tak jest...
A ogólnie to ja lubie czesto gesto hehe ale nie zawsze czas pozwala na to...
Jak to moj mowi ze 2 bez sexu to odraz Ania zla i musi dzialac
Czasami libido ponad norme wiec moj ma przekichane haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 14:42
-
To chyba wszędzie podobnie, zawsze na początku jest wielkie nadpalenie a po czasie trochę ustaje. Ja lubię seks, mój M. tez ale wydaje mi się, że nie tak jak ja zreszta mąż nie jest moim najlepszym w życiu kochankiem, kiedyś byłam z gościem który doprowadzał mnie do szału, byłam gotowa zawsze i wszędzie, orgazmy z 6 podczas kilkugodzinnych maratonów. Była między nami niesamowita chemia i zgranie w łóżku ale pasujący do mnie kutas to była jedyna dobra cecha tego faceta Dziś już tego nie mam, nie miałabym siły na tyle orgazmów. Ja teraz mam chyba zawsze orgazm łechtaczkowy. Przy tym moim wcześniejszym to dochodziłam na wszystkie możliwe sposoby, orgazm sutkowy itd. Teraz wydaje mi się, że jak się Skupie to sama umiem się doprowadzić do orgazmu i facet nie musi być jakiś super zdolny a co do libido? Starania rzeczywiscie upośledzają libido, przynajmniej te długie starania. My się regularnie bzykalismy i byłam pewna że jest rewelacyjnie ale teraz w okresie zakazu starań jest jeszcze lepiej zapomniałam, ze może tak być
Phia, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też zawsze i wszędzie chętna (mój się śmieje że nimfomanka jestem). Poza tym ja jestem szybką i zazwyczaj 3 orgazmy podczas każdego stosunku. Najwięcej miałam około 20. Na szczęście on też chętny i może wiele razy. Mi się nie nudzi bo ja to zawsze trochę inaczej odczuwam.
A próbowałyście sobie pofantazjować przed planowanym "uwiedzeniem" żeby nakręcić się wcześniej? Wiecie coś co jest praktycznie nie realne ale was kręci typu sex w stanie nieważności itp. Może to by pomogło?
Ale początki miałam ciężkie bo ja bardzo drobna a ukochany wręcz przeciwnie. Ponad rok trwało zanim przestałam czuć ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:17
-
Ja mam za wysoką prolaktynę, ale zbijam bromergonem, więc nie wiem czy przyczyna tkwi tutaj. Pewnie stres też robi swoje. Któraś pisała o orgazmie sutkowym, co to takiego? Mnie kiedyś strasznie podniecały pieszczoty piersi, a teraz zupełnie mnie to nie rusza. Ja to chyba jakaś dziwna jestem.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyJa mam tylko 1 zawsze hehe
Rzadko sie zdarza zebym miala wiecej... Ale max mialam 3 haha
Zupelnie nie wiem od czego to zalezy xD
A mnie moje wizje w glowce bardzo nakrecaja xD
Orgazm sutkowy hmmm... Mialam i bardzo mi sie podobal xD takie cos innego xDWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:37
-
nick nieaktualny
-
Anuśla wrote:Ja mam za wysoką prolaktynę, ale zbijam bromergonem, więc nie wiem czy przyczyna tkwi tutaj. Pewnie stres też robi swoje. Któraś pisała o orgazmie sutkowym, co to takiego? Mnie kiedyś strasznie podniecały pieszczoty piersi, a teraz zupełnie mnie to nie rusza. Ja to chyba jakaś dziwna jestem.08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Kiedyś miałam takie podniecenie i wrażliwe sutki że potrafiłam dojść tam na dole przy pieszczotach piersi. Teraz tez na nich nic nie czuje myślałam, że tylko ja tak mam ale bardziej mnie drażni niż pieści dotyk po sutkach.
Ja to uwielbiam poprostu xD -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:No nie wiem Naradzie to szaliczek na szyji fervex i pod koc
Mnie czasami nakręca jakąś książka Jak się bohaterowie bzykaja to odkładam i idę za przykłademWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ja będę Twoim menagerem a przy okazji się podszkole
Lekcja pierwsza
Ona chce a mąż leży chory
Menadżer haha skroi mnie na kase xD
Dobrze sb to wymyśliłaś haha
Cwaniutka bestia:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 16:22
Nefre_ ms lubi tę wiadomość