Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Miłego i stosunkowo udanego dnia życzę.
Miło że zance grono się powększa.
Paula - a kto jak nie my? Takie nimfomanki.
Choć wiecie, że nie uważa się za kogoś z wygórowanym libido. Wychowano mnie na taka grzeczną dziewczynkę. Sex przed ślubem grzech najgorszy, moje koleżanki mężatki aż się czerwienią jak się zasugeruje że się sex z mężem uprawia. Straszne. Kobiety które chcą popróbować czegoś odważniejszego to od razu Kur.. , a jeśli ktoraś ma większość ilość partnerów to przecież puszczalska. Facet który bzyka na prawo i lewo to prawie hero.
Mój mąż długo nie czekał aż się ze mną przespał, jakieś 3 miesiące. Ale poprzedni facet jeszcze na studiach chyba z 2 lata I pomimo że to ex był lepiej wyposazony to mój mąż sprawia że trzesą się mury. Oczywiście początkowo był ogień w sypialni. Po weekendzie razem miałam zakwasy na mięsniach Kegla i nie tylko tam. Duuużo się zmieniło po porodzie. Głównie przeze mnie. Nadal ciężko mi spojrzeć na siebie nago. Jemu to nie przeszkadza i czesto słysze że jestem piękna. Ale ja widzę swoje ciało i niestety już nigdy nie będzie jakie było.
Był czas kiedy sex u nas był 2-3 razy na miesiąć! Masakra. Ciężki czas. I ten brak sexu był efektem naszych relacji, nie odwrotnie. Jak jest miłość jest i sex
Teraz brak mi tylko tej spontaniczności. Synek jest wszędzie i już nie możemy tak się bzykać gdziekolwiek.
Co do lodów ... Mój jedyny opór stanowi zapach. Nie lubie cebulowo-serowego Musi być czyściutki. I często jest to część gry wstępnej. A i bez polewy. Ciąga mnie na wymioty a to już nie jest sexi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie mój denerwuje. Chyba @ się zbliża. Wywalił swoje rzeczy z szafy na środek pokoju i leży na telefonie głupie bajki ogląda.
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Uuuu bez kija nie podchodz xD
PMS mi się już włączył, a tu dopiero 22dc.
Za to mąż stanął na wysokości zadania, posprzątał w swojej szafie, tak że i ja otworzę swoja część bez klnięcia (mamy drzwi przesuwne) i tak mnie przeleciał że mi się od razu humor poprawił.
Wypróbowaliśmy nową dla nas pozycję, wyszło samo w trakcie. Zrobiliśmy świece - tzn ja ją robiłam, a mąż trzymał żebym nie uciekła, naprawde nieźle było Polecam na nude w sypialni. Tylko z mego wczorajszego doświadczenia, powinnam być w takim miejscu gdzie mogę się za coś podtrzymać bo ślizgałam się troche po prześcieradle hihihihi -
nick nieaktualny
-
Halo halo kochane Wracam do Was, nie zaglądałam bo @ gościła a Wy tak tutaj nakręcacie temat Ja nie wiem czemu ale mam opory do lodów Tzn zdarzyło się parę razy, przeważnie po % Ogólnie plan na nadchodzący cykl to bezstresowe cieszenie się z sexu i to w jakiejś nowej formie bo u nas ostatnio rutyna się zakrada
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:59
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Często jest tak że pozory mylą : My analnego próbowaliśmy chyba 3-4 razy ale ja później nie chciałam bo miałam przykrą dolegliwość którą powiązałam z naszym wybrykiem A co do lodzika to im bardziej mój zagaduje to tym bardziej mnie denerwuje i mu odmawiam Dzisiaj środa dzień loda to może go zaskoczę hahaha dopiero byłby zdziwiony
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:59
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ze mnie wyparowała :|Ale ja jakoś od tygodnia nie mogę się wyspać Wczoraj przychodzę a mąż się rozwalił na całym łóżku jak żaba na liściu Przesunął się na swoje pół a za moment znowu się pchał do mnie jakby łóżko było małe ale podobno ostatnio ja właziłam przez sen na niego i myślał że ja się tak odsuwam bo pies z nami spi a tam pusto
-
nick nieaktualny