Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do cykli.. Wróciłam właśnie od lekarza i trochę się podłamałam..Potwierdziła ciążę biochemiczną. Lewy jajnik niby w gotowości ale pęcherzyka brak a skoro od jutra zaczynają się dni płodne to już powinno coś być widać Powiedziała, że albo owulację już miałam co jest nierealne bo jestem w 8 dniu dopiero, albo cykl mi się znowu opóźni albo ten wypadnie bo będzie bezowulacyjny Przepisała mi dupka od 19 dc i mam robić testy owulacyjne. Słabo to widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:05
-
Hej kochane nie tracmy nadzieii jestesmy tu razem i niedlugo zobaczymy wszystkie te nasz kreseczki, nie ktorym z nas juz sie udalo:)
Ale faktycznie nie wiem co sie teraz dzieje, ja tez juz sie cieszylam, ze wszystko ok a tu nic z tego ciazy nie ma i jeszcze czekam na ten wynik mam nadzieje, ze nic strsznego. JAk lezalam w szpitlau tyle dziewczyn do zabiegu lub wywolania poronienia bylo , ze ja nei wiem czy to teraz chemia w jedzeniu i wszystko, ze tyle jest tjakich przypadkow...
Ale kochane damy rade, 2016 to bedzie nasz rok!!!
madziara0080, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, to jest chyba przez to, w tych czasach nikt się zdrowo nie odżywia, ciągle są jakieś problemy więc jest stres, zabieganie i połowa tych kobiet pewnie nie wiedziała, że jest w ciąży.. Mnie w nocy dopadło zapalenie pęcherza, do tego straszny ból jajnika prawego.. W nocy prawie w ogóle nie spałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane i niestety to czego się obawialam:( zasniad groniasty..
Szczęście w nieszczęściu, że częściowy. ..ale teraz od pół roku do 8 miesięcy musze wstrzymać starania teraz mam kbtrolowqc betę co dwa tyg później co miesiąc. .aż spadnie do 0 wtedy kontrola jeszcze i dadzą zielona kartę. ..mam cicha nadzieje, ze może spadnie szybciej i szybciej będę mogła. .
Jak poszła do szpitala miałam 22 tysiące, przy wpisie juz 36tys 29 grudnia tydzień później miałam już 3600 wiec spada ładnie .dziś zrobiłam betę i czekam na wyniki..mam nadzieje, ze bedxie malutki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny