Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Neverfull! Trzymamy kciuki, rob test i daj znac!:)Moze w koncu dobre wiesci.
Szarlotka a kiedy kolejna wizyta u lekarza?
JA dzis bylam na kolejnej becie i czekam na wuniki, maja byc wieczorem oby spadlo i ob jak najwiecej:)
Wczoraj bylam u gin i powiedziala, ze beta ladnie spada i do niskiego pozoimu ma czas do k 7tyg. A jak zapytalam ze jest tez ryzyko , ze to sie powtorzy ale oby nie! Tyle czytalam , ze wszystko bylo ok....
A zapytalam ja tezczy mam odczekac pol roku czy rok do kolejnej( bo jedni mowia pol inni rok..) ona ze roznie bywa ogolnei powinno sie odczekac rok....I ja nei wiem...nie chce czekac az roku:( chyba, ze to zalezy jak mi sie wyleczy nie wiem co robic:(
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie z lekarzem mam spokój, chyba, ze po braniu dupka wyjdzie mi pozytywna beta to wtedy od razu do niej szoruje, albo jeśli w połowie cyklu pojawią się kolejne krwawienia. Myślę, że to co mam teraz to po prostu zwykła @ bo jeszcze trwa ale poczekam jeszcze te 7 dni, żeby sprawdzić i mieć pewność. Mam nadzieje, że mi się teraz po niej wszystko unormuje w końcu.. Milla, trzymam kciuki, żeby była mniejsza, ale skoro ładnie spadała do tej pory to teraz też powinna :*
-
dziewczyny obiecałam sobie że w tym cyklu nie robie testów szkoda kasy na I kreskę hahaha a tak serio to zamówiłam testy na allegro może jutro przyjdą jeśli nie to w sobotę pojadę do apteki chyba że wcześniej okres miałam już dosyć robienia testów kilka dni wcześniej ile miałam testów tyle zmarnowałam potrafiłam codziennie robić głupota
mila mi też kazali czekać kilka cykli dla mnie to była wieczność potem czytałam że dziewczyny dopiero po roku od poronienia zachodziły albo i jeszcze dłużej załamywałam się że tyle czasu zmarnowane u mnie niedługo będzie rok i mimo że na 2 dni przed @ jestem nakręcona to zaczynam sobie tłumaczyć że wszystko w życiu dzieję się po coś i jeśli nie mam mieć kolejnego dziecka to muszę to jakoś przeżyć i tyle bo inaczej się załamie kolejnymi bezowocnymi cyklami
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wróciłam właśnie z wakacji wiec oczekiwanie do okresu upłynęło mi o wiele szybciej niż zwykle. Tak jak nie czułam owulacji tak i nie miałam żadnych objawów w tym cyklu poza tym ze jednego dnia kłuł mnie trochę jajnik. Dzisiaj 28 dzień cyklu i zobaczymy co dalej. Poprzedni cykl trwał 26 dni ale jeszcze poprzedni 31. Chciałabym żeby to w końcu był ten miesiąc i bardzo w to wierze wiec porażka będzie smakowałaby wiele gorzej niż zwykle. Miła strasznie mi przykro z twojego powodu. Nie wyobrażam sobie odłożenia starań o rok neverfull i szarlotka trzymam za was kciuki. Ja pewnie jak juz sie wygrzebie z mieszkania to pójdę podtekst i jutro zrobię ale po pierwsze nie wiem czy juz mam za sobą dzień spodziewanej miesiączki czy nie a po drugie to może mi sie sporo przesunąć ze względu na zmiany klimatu jakie sobie zafundowałam.
-
nick nieaktualny
-
Wakacje marzeń codziennie 30 stopni i morze non stop snurkowalam i poznałam super pozytywnych ludzi jeżeli będziecie sie chcialynkiedys wybrać w wersji budżetowej na Malediwy to mogę wam polecić super miejsce. Nas za 8 dniowy wyjazd juz ze wszystkimwynioslo 8 tysięcy za dwie osoby. Tylko jakoś mi teraz ciemno w Polsce:) malomslonca jest. Zaraz idę na spacerek tomkupie test i pewnie zrobię jutro.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
neverfull , koska robcie tescik a my trzymamy kciuki:))
Koska super , ze odpoczelas....i fakt malediwy cudowne miejsce, ale tylko z dobrym towarzystwem my bylismy jakis czas temu i widoki bajka tylko jakby nie bylo dobrego towarzystwa to mogloby byc nudno:) ALe mozna sie cieszysc slonkiem, widokami i relaksem. A gdzie bylas dokladnie?
Oj ja tez sobei nei wyobrazalam czekac nawet miesiac ...ale sila wyzsza niestety tak sie stalo:(
No i kochane ja dobre wiadomosci!!! w koncu znaczny spadek !
z 11.5 tys w zeszlym tyg do 4,5 tys:) oby tak dalej i szybko spadloSzarlotka123, neverfull lubią tę wiadomość
-
Milla swietnie ze szybko spada my byliśmy na tubylczej wyspie Nilandhoo w atolu faafu. Mieszka tam Polka, która prowadzi hotelik wiec poznaliśmy naprawdefajna grupę ludzi. A wy gdzie byliście? Również mieszkaliście na jakiejsc tubylczej wiosce czy w resorcie? Niestety tydzień to stanowczo za krótko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ale mam jazdy zrobiłam ten test patrze I kreska no i za pare minut II kreska meega blada pomyślałam że źle zrobiłam test bo wróciłam z apteki zrobiłam siusiu i zapomniałam aby zebrać do testowania więc na silę zaczęłam pić wodę i zebrałam " materiał " i z tego po paru minutach wyszłą ta blada krecha no więc pojechałam do apteki po 2 kolejne testy i jak już zrobiłam to wyszła I krecha
@ nadal nie ma ale nie mam nadziei rano jeszcze powtórzę test -
nick nieaktualny