Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka trzymam kciuki i czekamy na super wiesci!
co do mojego weekendu to mialam urodizny i meza i corki:) niestety wczoraj mnie choroba rozlozyla i mialam 39 stopni , dzis tez kiepsko sie czuje, mam nadzieje, ze dojde do siebie do srody bo szpital w srode:(
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam na usg narządów rodnych. Okazało sie ze mam torbiele endometriale. W jednym jajniku jedna a w drugim 2 i jeszcze jedna okolojajowodowa niby nie są duże ale ja jestem tuż po miesiączce to chyba jakby miały sie wchłonąć to by ich nie było dodatkowo jestem w 7 dniu cyklu a ma pęcherzyk 23 mm wiec miałby pęknąć w ciagu 3 dni. To za wcześnie ta kobieta która mi robiła badanie powiedziała ze to pewnie pozostałość po poprzednim cyklu. Ale gdyby to miała być moja owulacja to endometrium nie zdąży mi urosnąć bo mam tylko 2,4 nm wizytę u giną mam dopiero 17 lutego. Jak ja wytrzymam do tego czasu? Żyłam sobie w przekonaniu ze nie mogę zajść w ciąże bo taka jest statystyka i na kogoś musi trafić albo ze początkowo miałam tsh za wysokie. Teraz zaczynam sie martwić i dopiero będę świrować Płakać mi sie chce
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny, koska, dokladnie szrlotka dobrze mowi, przynajmniej masz wykryte znasz przyczyne i teraz tylko dzialac....wszystko bedzie dobrze, pozbedziesz sie torbieli i zajdziesz szybciutko:)
Szarlotka wlasnie jak Twje wyniki...
JA niestety mam zabieg przesuniety bo sie mocno rozchorowalam wiec teraz mam lezec w domu do konca tygodnia a zabieg w poniedzialek Mam nadzieje, ze dojde do siebie szybko! -
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Oj Mila, kuruj się
Ja dzisiaj na betę nie poszłam bo musiałam jechać do pracy ;/ Ale pobiegnę jutro z samego rana Mam ból jak na @ i dużo śluzu, jest normalny. Zobaczymy co to będzie. -
nick nieaktualnyU mnie to wygląda niestety tak, że ovu mi nie wyznaczyło, na usg jak byłam w Pn 18 Stycznia to był ślad po ciałku żółtym więc podejrzewam, ze ovu była 16,17 Stycznia co daje nam jutro 17 dzień po owu i 31 dc. Nie byłam jeszcze na becie, pierwszy raz idę jutro. Hmm.. Może biochemiczna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:16