Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka czekamy na wyniki My zaczynamy już serduszkować. Ale jakoś nie mam ochoty ani przekonania w tym cyklu. Pani doktor powiedziała, że komórka jajowa będzie miała utrudnioną drogę do macicy. A co jeżeli w końcu by mi się udało a okazałoby się, że zarodek utknął w jajowodzie Mąż mnie przekonuje więc zobaczymy jak będzie.
Dziewczyny co u Was? -
nick nieaktualny
-
Szarlotka ściskam mocno
ja wczoraj miałam ciemne bardzo plamienie gin powiedział że możliwe że wcześniej owu przyszła też dziwne bo zero śluzu płodnego mam tak czy siak dupa bo mąż dopiero w niedziele będzie trudno
ja mam dziś strasznego doła mija rok od czasu gdy się dowiedziałam że jestem w ciąży byłam dziś w tej przychodni co rok temu szczęśliwa leciałam do lekarza po rutynowe badania w ciąży .... rok bólu ........ -
nick nieaktualnyMoże nie przyjdzie szybko? Robisz testy?
Ja byłam u lekarki, dała mi ciut nadziei bo powiedziała, że to krwawienie mogło być tym krwawieniem prawidłowym, zwłaszcza, ze wcześniej krwawiłam co 15 dni, dzisiaj 20 dc i cisza.. Owulacje mogłam mieć jakoś na dniach i pewnie jest za wcześnie na Betę 15 powinnam dostać @, jeśli jej nie będzie to mam testować.
Mnie też za niedługo styknie rok Nie łam się Kochana, jeszcze będziesz się cieszyć całe życie patrząc na maleństwo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 13:32
-
Cześć widzę szarlotka ze miałaś jakieś zmiany w wykresie. Trzymam kciuki aby Beta była robiona za wcześnie. Ja mialam chyba owulke w sobotę rano czyli niby 11 dc. Ale ponieważ pierwszy dzień zaczął mi sie wieczorem wiec raczej 10 dc. Jak mierzyłam endometrium 7 dc to miało 2,4 mm wiec ten cykl jest stracony teraz muszę doczekać do 17 lutego. Zobaczymy co mimlekarz powie. Mam strasznego dola I nic mi sie juz nie chce
-
nick nieaktualnyPo ostatniej becie byłam u lekarza bo znowu wyszła <2.0, stwierdziła, ze tamto krwawienie w połowie cyklu mogło być krwawieniem prawidłowym i mam czekać na rozwój wydarzeń .
Na pewno przepisze Ci coś na wzrost endometrium, masz malutkie.
A skąd wiesz, że 11? Może była później? -
ja dziewczyny dziś byłam znów u ginekolog zrobiła mi usg bo ciągle miałam brązowe plamienia i wczoraj z ciekawości zrobiłam test ciążowy (miałam kilka takich z allegro) i o dziwo wyszła mi II kreska blada dziś rano powtórzyłam i też II kreska ale już dużo bledsza najlepsze jest to że jak miałam okres to w 2 dniu okresu robiłam i była tylko I kreska a za kilkanaście dni taka jazda
na usg nie widać było owulacji macica delikatnie "otworzona" i tak jakby się oczyszczała endometrium 5-7 mm no i na to chyba wychodzi że było poronienie tak ona podejrzewa zwłaszcza że testy pokazały II kreski no chyba że takie dupne testy no ale żadnego dominującego pęcherzyka nie było śluzu owu też nie a to już 15 dc ;( masakra kazała zapisać się do gin-endo a ja ciągle szukam jakiegoś ale nic zero jakiegoś konkretnego lekarza który by pomógł ;( -
Neverfull przykro mi a jak zaczynałam czytać twojego posta to myślałam ze będę mogła ci gratulować. To jest straszne, ze na NFZ właściwie nie da sie leczyć z niepłodności. Wszyscy odsyłają od razu do klinik. A nawet jeśli to jak zrobić monitoring cyklu skoro ja na usg czekam 2,5 miesiąca i wizyta wypadnie mi w @. A co dopiero mowić o 3,4 usg w miesiącu? Juz nie mówiąc o tym, ze do mojego giną na wizytę tez sie po 2 miesiące czeka
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co u WAs slychac? Ja naoglądałam sie wczoraj w internecie jakiś filmików o torbielami i endometriozie. Czekam z niecierpliwoscią na wizytę u giną co on powie na moje wyniki. Dowiedziałam sie rownież ze moja mama miała zaawansowana endometriozę juz koło 30 roku życia tylko ze ona miała tylko w jamie macicy. Przynajmniej w tym miesiącu nie mam spiny z oczekiwaniem bo wiem ze nic z tego nie będzie.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa u mnie jazdy odebrałam dziś wynik bety ponad 220 czyli ok 5 tydz niestety pojechałam do swojej gin na usg i nić nie ma, jutro muszę powtórzyć bete aby na 100% wykluczyć pozamaciczną troszkę smutno ale z drugiej strony nie potrzebna mi teraz ciąża pozamaciczna
eh u mnie też ten cykl stracony więc na luzie brak śladów ovu no i brak śluzu -
nick nieaktualnyŁo ludzie, wysoka Beta.. Co to się dzieje Ja też nie wiem kiedy miałam owu ;/ Wiem tylko, ze miałam bo jak byłam u gina to byłam już po ale.. Nawet nie wiem kiedy mogę testować..
Kochana, dawaj znać co i jak
Trzymam mocno kciuki za was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 09:50
neverfull lubi tę wiadomość