Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
no jaja jak berety kazała mi jeszcze powtórzyć Insulinę i będzie do mnie jutro dzwonić aby się dowiedzieć o wyniki niby insulinę mam w normie ale ona twierdzi że odrobinkę już za wysoka i przepisała mi Glucophage XR 500 ale dopiero mam wykupić jak się z nią skonsultuje przez tel i mi potwierdzi czy brać czy nie !
Acard mam brać ze względu na antyTpo i ponieważ syn urodził się jako hipotrofik eh dziewczyny te nasze starania tyle walki
ja jak zobaczyłam wynik bety ponad 220 to byłam w szoku ale sama widziałam że na usg niestety pęcherza ciążowego brak ;(
trzeba walczyć dalej ....... -
Szarlotka123 wrote:Kochana odpocznij jeden miesiąc, zwłaszcza psychicznie. Wrócicie do starań jak wyzdrowiejesz :*
Właśnie co tam u was? Macie kontakt z Milą? Nie odzywa się już długo, martwie się.
ciekawe właśnie co u niej może coś pozytywnego oby
http://www.nasz-bocian.pl/node/18550
dziewczyny poczytajcie to duuzo czytanie ale może warto -
no właśnie na usg nic nie ma, 2 lekarki mi robiły usg w odstępie kilku dni.
chwilę temu przyszły mi badania bety z dzisiaj wzrosła do 286,2 z 220 więc boje się że jednak pozamaciczna ;( zaczynam się strasznie bać i głowa mnie boli tak tragicznie ;( lekarka ma zadzwonić do mnie dopiero rano ja nie mam jej prywatnego tel ;( kuzwa zaczynam lekko panikować na normalną ciąże brak szans więc gdzie się umiejscowiła ?? mam nadzieję że może za mało wzrosła beta, gin mi powiedziała ze powinna wzrosnąć o ok 60% po 2 dniach więc może zacznie spadać ;( -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane jestem. Troszkę mnie nie było tutaj ale ciężki okres najpierw jak wiecie zmiglo nie choroba..nie miałam siły na nic, gorączka po 39 stopni ..musiałam prElozyc zabieg.w końcu w poniedziałek miałam jeszcze nie byłam zdrowa ale stwierdzili, że czekać nie mogę. Także po zabiegu ale miałam narkoza co mnie jeszcze osłabiło i nadal chora i teraz ma antybiotyku juz ze 2 tygodni leze w domu mam nadzieje, ze w końcu dojdę do siebie.w poniedziałek idę do szpitala a betę (mam nadzieje ze w końcu spadla) i na usg po zabiegu. Dam wam znać co i jak.
Neverfull przykro mi kochaną mam nadzieję , że będzie dobrze...tez mi przeszło przez myśl że masz to samo co ja bo wtedy beta rosnie..ale mi rosła szybciej plus u nie był pecherzyk tylko pusty. Trzymam książki i daj nam znać. .
Kochane w końcu wsystko zajdziemy..jeszcze w tym roku będziemy się dzielić naszymi odczuciami w ciąży. ..tak musi byćSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila dobrze ze jesteś kuruj się narkoza paskudna sprawa dwa razy miałam
ja puste jajo jak Mila miałam w marcu rok temu i zabieg właśnie był łyżeczkowania.
Rano do mnie dzwoniła gin i kazała czekać do poniedziałku o ile się ból lub omdlenia nie pojawią jeśli tak to do szpitala ;(
ja dziewczyny nie mam nadziei dziś jeszcze robiłam bete gin kazała w poniedziałek ale ja musiałam jeszcze dziś, miałam mieć wyniki przed 18 ale niestety nie przyszły może jutro rano będą
-
Mila zdrowiej i trzymam kciuki za niską Beta. Naprawdę porządnie cię rozłożyło. Neverfull ale masz teraz nerwówkę dlaczego u nas nic nie moze przebiegać normalnie. Mnie w tym cyklu często a to brzuch a to jajniki pobolewają. Zastanawiam sie od kiedy tak miałam. Na pewno od czerwca tylko wtedy białym to za objawy ciążowe a nie torbieli niszczenie juz w środę do lekarza. Oby mnie tylko nie zlał...
-
nick nieaktualnyNeverfull trzymam mocno kciuki, daj koniecznie znać co z Tobą!
Pechowo nam się coś tutaj zrobiło
Milla, mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Moim zdaniem lepiej, ze Ci zrobili zabieg bo przynajmniej masz z głowy i wszystko będzie ładnie maleć Ja też znowu mam cień cienia.. W Czwartek wybiorę się na betę, słabo to widzę.. -
nick nieaktualny
-
dziewczyny jestem w szpitalu przyjęli mnie bo miałam bóle podbrzusza
jest w jajowodzie 1 cm jakaś mała kuleczka ;( szalony no wziął zabłądził ;( teraz czekam jak to dalej się potoczy beta się zatrzymała chwilowo ale może też i niestety zacząć rosnąć od nowa jutro będą robić betę kolejny raz