Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoska 88 wrote:czesc dziewczyny założyłam konto i dołączam pisałam na Kafe ze mam dziwny cykl a tu mi właśnie ovu uświadomiło ze mam 16 dzień cyklu i na bank powinnam być juz po owulacji a wygole jej nie czułam
Witaj Koska, cieszę się, ze postanowiłaś dołączyć. A ogólnie wcześniej miałaś odczuwalną owulację?
Marcjanna, nadzieja umiera zawsze ostatnia Ale wierze to, że wszystkie w tym roku pójdziemy na fioletową stronę -
nick nieaktualny
-
Zawsze czułam. Zwykle kłucie w jajnikach a zawsze dużo śluzu płodnego. Trudno poczekam na kolejny miesiąc mam nadzieje ze nas tu duo przejdzie bo na Kafe co prawda udzielałam sie tylko na jednym temacie ale czytałam 3 a tu może wszystkie zbierzemy sie w jednym miejscu
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z prośbą trochę o mnie.
Z mężem staramy się od 6 miesięcy, niestety bez skutku. Po 4 miesiącach zrobiłam tsh i okazało się, że jest stanowczo za wysokie. Wczoraj zrobiłam ponownie badanie - tsh spadło do 2,300 Martwi mnie fakt, że odkąd zaczęliśmy się starać to wszystkie objawy owulacji zniknęły, cykle wydłużyły się i pojawiły się dziwne plamienia. Powoli zaczynam się poddawać. Czasami mam ochotę rzucić w kąt termometr i przestać analizować każdy sygnał. Niestety, tak bardzo chcę być mamą, że nie potrafię. Boję się, że przeoczę TEN moment.
Mam nadzieję, że ten rok dla nas wszystkich okaże się szczesliwy!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
eh jak się człowiek stara a tu nic to już w obsesje zaczyna popadać ;( my się staramy od kwietnia jak tylko dostałam pierwszą @ po poronieniu i zielone światło od gina jednak nie miałam płodnego śluzu a zawsze miałam i to dużo gin twierdził że to normalne itp itd jak sie okazało śluz wrócił dopiero we wrześniu więc przypuszczam że przez te pare prób nie miałam owulacji więc jak już się pojawił to myślałam ze zajdę ale niestety dodam że w obie poprzednie ciąże zaszłam za pierwszym razem ! a teraz kalendarzyk mam w tel obserwuje śluz, przytulanko jest na początku w środku i pod koniec i zero ;(
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny w ten piękny, Niedzielny poranek
Madzia, jesteś bardzo mile widziana
Dorka, jeśli tsh spada to powód do szczęścia a te plamienia może są od tabletek?
neverfull, proponowałabym zmienić gina i znaleźć jakiegoś "normalnego" bo widzę, ze on ekspertem nie jest.. Spróbujcie z testami owulacyjnymi, macie wtedy pewność 100 % i na pewno nie przeoczycie tego dnia
Jestemarzycielka, zapraszamy serdecznie i witamy w naszym gronie!
Ja dzisiaj się wybieram na obiad do teściów, także miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 11:22
madziara0080 lubi tę wiadomość