Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja juz po prenatalnym usg. Wyglada na to, ze wszystko w pozadku przeziernosc 0,1. I delikatne wskazanie na to, ze będzie dziewczynka ( na razie bardziej wróżenie z fusów i pikseli niby ) mam nadzieje, ze u Was wszystko w pozadku i powoli dochodzicie do siebie.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Koska, to super ze wszystko ok:) Ja powoli ok. Pod koniec czerwca kolejna beta i USG mam nadzieje, ze dalej na dobrej drodze,
Neverful to mnie zaskoczylas, bo slyszalam ze ona dobra, i ze man nawet ok. No mozesz dac znac na priv jakie masz doswiadczenia
-
Mila co u Ciebie? Wiadomo już kiedy możesz rozpocząć starania? ja wreszcie znalazłam dobrą lekarkę na NFZ więc rezygnuję z prywatnych wizyt. W końcu zaczynam czuć się lepiej. Prawie już zapomniałam jak się męczyłam na początku ciąży. Od tygodnia chodzę już do pracy i powoli wciągam się w moje badania. Trzymam kciuki, żebyś dostała już zielone światło.
Neverfull co u Ciebie? Mam nadzieję, że powoli już dochodzisz do siebie.
Ściskam Was mocno. -
Kośka jak dobrze ze u Ciebie ok niedługo półmetek
u mnie niby wszystko ok byłam w szpitalu na badaniach w I i II fazie cyklu kompleksowe badania hormonów i jedynie mam problem z krzepliwością krwi muszę brać acard a dalej zobaczymy wstępnie i tak mam ciągły zakaz starań do sierpnia ;)za kilka dni będę miała resztę badań ze szpitala i muszę się zapisać do lekarki i omówić co i jak i zobaczymy co powie
milla ja jeszcze ci nic nie napisałam przepraszam brak czasu ;( -