Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
Odpowiedz

Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.

Oceń ten wątek:
  • Koska 88 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja juz po prenatalnym usg. Wyglada na to, ze wszystko w pozadku :) przeziernosc 0,1. I delikatne wskazanie na to, ze będzie dziewczynka ( na razie bardziej wróżenie z fusów i pikseli niby :)) mam nadzieje, ze u Was wszystko w pozadku i powoli dochodzicie do siebie.

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

bl9cvcqgs911kctx.png
  • Mila30 Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koska, to super ze wszystko ok:) Ja powoli ok. Pod koniec czerwca kolejna beta i USG mam nadzieje, ze dalej na dobrej drodze,
    Neverful to mnie zaskoczylas, bo slyszalam ze ona dobra, i ze man nawet ok. No mozesz dac znac na priv jakie masz doswiadczenia

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila co u Ciebie? Wiadomo już kiedy możesz rozpocząć starania? ja wreszcie znalazłam dobrą lekarkę na NFZ więc rezygnuję z prywatnych wizyt. W końcu zaczynam czuć się lepiej. Prawie już zapomniałam jak się męczyłam na początku ciąży. Od tygodnia chodzę już do pracy i powoli wciągam się w moje badania. Trzymam kciuki, żebyś dostała już zielone światło.
    Neverfull co u Ciebie? Mam nadzieję, że powoli już dochodzisz do siebie.
    Ściskam Was mocno.

bl9cvcqgs911kctx.png
  • neverfull Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kośka jak dobrze ze u Ciebie ok niedługo półmetek ;)

u mnie niby wszystko ok byłam w szpitalu na badaniach w I i II fazie cyklu kompleksowe badania hormonów i jedynie mam problem z krzepliwością krwi muszę brać acard a dalej zobaczymy wstępnie i tak mam ciągły zakaz starań do sierpnia ;)za kilka dni będę miała resztę badań ze szpitala i muszę się zapisać do lekarki i omówić co i jak i zobaczymy co powie ;)

milla ja jeszcze ci nic nie napisałam przepraszam brak czasu ;(

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja już w 23 tygodniu ciąży. Zdrowa dziewczynka :) Co u Was słychać? Mila jak starania?

bl9cvcqgs911kctx.png
‹‹ 12 13 14 15 16
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ