Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Szarlotka jeszcze raz wszystko pięknie przyrasta:) na serduszko jeszcze chyba za wcześnie ale kropka chyba powinniście dzisiaj zobaczyć ja przez święta miałam odwyk od internetu. Czekam na okres bo przez to, ze brałam duphaston w drugiej fazie cyklu to nie przychodzi tylko mnie cycki cały czas masakrycznie bolą. Gdyby nie to, ze wiem, ze nie było owulacji to niezłe bym juz była nakręcona
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae226c395d41.jpg
7 mm, mało widać bo coś było z usg
Dostałam skierowanie na badania, za tydzień albo dwa mam przyjść żeby zobaczyć zarodek i potem serducho
Beta z wczoraj 4747Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:03
-
Dziewczyny ale jaja! Zrobiłam właśnie test ciążowy i wyszedł pozytywny! Ale jakim cudem? Gin nie stwierdził owulacji. I kreski na teście są poprzesuwane względem napisów na plastiku. Wiec pewnie test jest fałszywie pozytywny a ja oczywiście od razu wylałam resztkę moczu nie czekając na wynik wiec nie mogę zrobić drugiego zaczynam pic. Trudno zrobię z drugiego moczu. Tym bardziej ze o 9.00 muszę wyjsć z domu a nie mogę żyć w takiej niepewności. Czemu tak od razu wylałam resztę.... Grrr...
-
Drugi test innej firmy pozytywny muszę iść na betę mam nadzieje ze nie jest to wynik sztucznie uzyskany od torbieli czy cos. Do tej pory nie dawały fałszywie pozytywnego wyniku. Zanim poznam betę w poniedziałek wieczorem to sie chyba przekręcę
Szarlotka123, Mila30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cieżko powiedzieć. Dzisiaj mam 40 dc. 17 dc miałam monitoring który wykazał ze nie było owulacji i wtedy zaczęłam dupka brać. Wychodzi na to ze jednak owulke musiała być tuż po badaniu czyli byłby 23 dpo. A u ciebie? Na wtorek sie do gina umówiłam
-
nick nieaktualny
-
Widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Podobno jak na ten wiek to wszystko w porządku. Ważne, ze jest w macicy. Obawiałam sie ze moze być pozamaciczna przy mojej endometriozie. Trochę plamie wiec mam zwolnienie domkolejnej wizyty i mam duphaston brać ale Finka powiedziała ze nie mam sie co stresować. Zwolnienie raczej z racji tego ze w Łabie pracuje i nie chce sie narażać na chemikalia
Szarlotka123, Mila30 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny o retyyyyyy ale jazdy suuuper że się udało dajcie znać jak się wszystko toczy :*
ja 9 marca wyszłam ze szpitala generalnie cyrki wiadomo 6 miesięcy bez starania i po kolejnych 6 jak nie zajdę to sprawdzanie czy coś z jajowodami ;(
ale powiem szczerze że po moich przejściach już mi się odechciało