Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane
Neverfull Szarlotka ma racje, moze powinniscie poprostu odpoczac od tego wszystkiego przestac myslec i sie zrelaksowac, a jak sie strac to bez cisniena i dac sobie czas zobaczyc jak bedzie...
Szarlotka super sie ciesze z dobrych informacji:)
JA dzis zbadalam bete i jutro wyniki, a 20-go kolejan wizyta kontrolna u gin
Zobaczymy..
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja byłam dzisiaj u giną i tez widziałam serduszko. Cierpię na straszne nudności i wymioty. Mam nadzieje, ze wszystko będzie w pozadku. Miła trzymam kciuki za zielone światło dla ciebie. Neverfull strasznie długo Cię trzymali. Zanim zleci 6 miesięcy to psychicznie na pewno juz zdążycie sie podbudować
-
Ale sie ciesze dziewczyny z Waszego powodu:)
Koska wspolczuje wymiotow:( ale minie!
Neverfull Koska ma racje...ja na poczatku po zabiegu, jeszcze z wykrytym zasniadem, bylam zalaman do tego tez pol roku czekania, najpierw od grudnia pozniej jednak kolejny zabieg i od lipca....tez mialam dsc, a teraz ju minelo praktycznie polowa...bwdzie ok:)
Ja kochane ide jutro na kolejna kontrole do gin, zobaczymy:)
-
Miła dawaj znać jak po wizycie. Przyjechałam do mamy na wieś na tydzień i sie trochę lepiej tu czuje. Jem bardziej różnorodnie i na spacery trochę chodzę. Zamiast wymiotować kilka razy dziennie to wymiotuje raz lub dwa razy. I mniej mam mdłości moze organizm sie powoli przyzwyczaja do burzy hormonów mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze rozwija
-
Hej dziewczyny, no wiec beta ladnie spadla i usg tez ok. niestety podobno musze odczekac pol roku od unormowania bety wiec od Pazdziernika moge sie strac, ale pocieszam sie, ze szyko minie!!!:)Oby pozniej ladnie szybko sie zaczelo.
Narazie bete kontorlowac juz musze co 2 miesiace, musze zrobic przeswietlenie klatki piersiowe i zaczelam brac kwas foliowy, po zasniadzie ta zwiekszona dawke takze przygotowywuje organizm,
Ale tez mam brac antykoncepcje a chcaialm uniknac, ale ona mziw , ze teraz nie moge zajsc wiec lepiej brac przez ta chwile
Nie moge sie doczekac pazdziernika oby szybko sie udalo!!!
Koska to super, przydaje sie tkai relax!! I fjanie, ze lepiej sie czujesz
-
Fajnie, ze juz wszystko w pozadku u Ciebie szkoda tylko, ze musisz tyle jeszcze czekać... Ciagle ci cos innego mówili i to w czasie odkładali ale w końcu masz konkretny termin przynajmniej w wakacje na urlop będziesz sie mogła z rodzinka na luzie gdzieś wybrać mi przepadł wyjazd na weekend majowy bo sie zbyt złe czuje a czy w wakacje gdzieś pojedziemy to tez od samopoczucia dużo będzie zależało i teraz nie chce mi sie kasy na mnie wydawać bo niestety muszę na lekarzy a potem będę z wyprawka szaleć to sobie odbije
-
hej dziewczyny,
Neverful tak chodze na zelazna do Dr Padzik, super ginegolog, chyba bede pozniej u niej ciaze prowadzila.
Ja wczorja odebralam przeswietlenie klatki i wszytko ok:)
NAprwde sie pozytywnie tu robi....moze nam w koncu sie wszystkim ulozy niedlugo:)
Neverful my odczekamy swoje i pozniej my w drugiej kolejnosci pbie zaskoczymy:)
Koska 88 lubi tę wiadomość
-
Cześć widziałam, ze nikt sie nie odzywa to zamilknąć i ja. Byłam dzisiaj na wizycie. Co prawda usg nie miałam robionego ale wszystko wydaje sie ok poza tym, ze strasznie wymiotuje. Dzisiaj Ginka mi powiedziała, ze jak jeszcze mi nie przeszło to pewnie nie przejdzie do 16 tc. Jutro idę do roboty powiedzieć szefowi.. Nie wiem jak to będzie a co u Ciebie Mila slychac?
-
no wlasnie cos nam dziewczyny ucichly:) NO to super ze u Ciebie Koska ok, szkoda tylko, ze wymioty tak mecza:( no i jak poszlo z szefem?
U mnie ok jakos leci kolejna kontrola w czeerwcu wiec czekam grzecznie najpozniej mpge zaczac starania w pazdzierniku ale na szczescie czas szybko leci
-
nick nieaktualny
-
Mi rozmowa poszła super dostanę umowa o prace do końca roku. Mam zaplanować plan pracy co jeszcze chce zrobić, ale jakoś nie moge sie za to zabrać. Ja na prenatalne idę 20 maja. Ty szarlotka to co chwile masz usg robione a ja nie miałam od serduszka w 7 tygodniu ale jestem dobrej myśli
-
Dziewczyny suuuper że u Was wszystko dobrze :* rośnijcie zdrowe i silne :*
zobaczycie jak szybko Wam zleci te 40 tyg i będziecie tulić maleństwa :*
ciekawe czy będą dziewczynki czy chłopcy nieważne oby zdrowe
Mila generalnie mnie olała i to mocno i powiem Ci że nie wiem czy jest to dobry specjalista może i jest zleciła badania takie jakie nikt wcześniej ale podejście do kobiety po przejściach powinna mieć inne ;( generalnie to podejście że nic takiego się nie stało ..... a dalej szukać przyczyny??? eh masakra jak cos to zapraszam na priv to Ci poopowiadam albo tel