Kafeterianki- rozmówki o fasolkach i nie tylko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kochane :*
Mila wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, dzieciątka, szczęścia, miłości i wszystkiego czego sobie zapragniesz. Spóźnione ale szczere! :*
Koska, kurde a piłaś może inofem? Jest trochę drogi ale spróbuj, ja zauważyłam, ze już po miesiącu wrócił mi cykl do normy, może u Ciebie też podziała :*
Ja kochane ostatnio nie mam na nic czasu. Robi na trzy etaty (jeden jeszcze na wypowiedzeniu, drugi już szkolenia w nowej pracy a w Poniedziałek na szkolenie do Krakowa na pięć dni i trzeci w domu) padam na twarz, nie mam nic zrobionego w domu przed świętami i jest strasznie wręcz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:44
-
Fajnie, że znalazłaś czas żeby się odezwać Ja odpuszczam sobie te 2 miesiące jak miałoby się udać to się uda, a jak nie to i leki nie pomogą. Przynajmniej mam chwilę bez nakręcania się Teraz kręci mi się pod łepetyną cały czas co z pracą. Próbować ją zmieniać czy postarać się dociągnąć ten doktorat do końca - mam jej już serdecznie dosyć. A dzisiaj znowu dowiedziałam się jaka moja szefowa jest fałszywa... Tak bardzo bym chciała żeby był już październik i żebym wiedziała na czym stoję...
-
nick nieaktualny
-
Mam dosyć tej w której jestem. Chciałabym zmienić i zacząć uczyć w szkole w mieście z okolic którego mój mąż pochodzi. Tylko, że tam jest ciężko z pracą i ciekawe czy uda się coś załatwić. Tak więc do września nic nie wiem. A w dodatku jeżeli w między czasie jednak uda mi się zajść w ciążę to też nie będę mogła zmienić pracy. nie lubię jak tak nic ode mnie nie zależy i nie mogę nic zaplanować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane.
Dzisiejszy test :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b961d5a06cd3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c64603cfc41b.jpg
Tak to wygląda na 10 mlU. Na żywo jest widoczniejsza.
Nie cieszę się jeszcze, czekam na betę i zobaczymy co to będzie.. -
szarlotka dziekuje za zyczenia! i ciesze sie z wiesc....czekamy na bete!!! moze dobra passa w koncu u nas wroci
(chco ja nie widze Twojego testu:( )
JA bylam w szpitalu w piatek i usg cos tam jeszcze jest , ale lekarz powiedzial, ze to moze obrzek po zabiegu zeby jeszcze czekac. Za to beta 5
w srode wizyta u onkologa
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka poleciałaś na betę? O której będziesz miała wyniki?
Milla beta już ładnie. A powiedział Ci ile jeszcze musisz poczekać?
A ja właśnie dowiedziałam się, że moja znajoma jest w 16 tyg ciąży. Będąc u niej na panieńskim nie piłam bo miałam nadzieję, że już w ciąży jestem a ona zaszła od pierwszego razu. To dobrze ale jak tak dalej będzie szło to mimo, że się pierwsza zaczęłam starać to ostatnia zajdę ;/ -
nick nieaktualny
-
no wlaansie ja myslalam , ze pol roku od ierwszego pobytu w szpitalu a to pol roku od zabiegu a zabieg mialam w lutym wiec wlasnie te pol roku gdzies w sierpniu:(
No nic wole poczekac, zeby tyko wszystko bylo ok...na szczescie czas szybko leci...
tylko pytanie jak szybko ozniej zajdeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny