karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej Shas
A u mnie sluz plodny jest non stop, w tym cyklu jest inaczej bo pojawily sie inne ciekawe jak to sie unormuje bo na razie widze daaaaaleka droga. -
nick nieaktualny
-
Nynka a cos sie dzieje? Ja zawsze mialam regularne wiec ten ostatni dla mnie to jak trzesienie ziemi :p
-
nick nieaktualnyCykle mam 33/35 dni więc owu 21dc gdzieś, a ja sluz plodny mialam w 14dc i 16🤔tzn ten jak kurze jajo( juz sama bie wiem czy to ten😕 on podobno poprzedza owu ale później byl taki jakis mleczny lepki), owu powinna być jutro a tu dalej mleczny lepki....😕
Nic innego nie badam i nawet nie wiem co to mogło być... -
Sam sluz o niczym nie swiadczy. Przed ciaza mialam 3 podejscia do owu czesto. Pekaly puste pecherzyki i dawaly "objawy" owulacji. Ja badam i szyjke, sluz i temperature, to troche daje mi pewniejszy poglad na to.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jeden jajnik i on szaleje z produkcja ale nie zawsze sa to wartosciowe jajka. Czuje, ze teraz tez sie stara ale jakis szal cial jest...
-
Nynka, a może faktycznie owu po prostu była szybciej? Ja tak miałam z Adasiem, cały tydzień szybciej się pojawiła i gdyby nie śluz i ból podbrzusza, to bym nawet nie pomyślała, że to owulka
Seli, ja miałam śluzu mnóstwo od momentu skończenia połogu, ale to zupełnie nie był ten śluz. Z miesiąc lub dwa przed okresem się wyciszyło wszystko i zaczęło wyglądać trochę podobnie do sytuacji sprzed ciąży, no a ten cykl to w ogóle już jest taki jak przed ciążą.
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Shas to u mnie doslownie kurze bialko w duzej ilosci od 4 tygodnia po porodzie ;p i dopiero w tym cyklu pojawil sie lepki, mleczny itp. Nie wiem czy bedzie owu. Jajnik czuje ciagle, szyjka zmienia polozenie ale to i tak nic pewnego. Mam nadzieje, ze sie ureguluje a nie ze bedzie gorzej ;p
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co oznacza u mnie bywał i przed i po owulacji, różnie.
-
U mnie i przed ciążą i teraz mleczny, lepki śluz jest zawsze po owulacji, przeważnie na dzień, dwa przed okresem zanika.
Seli, a może Ty masz jedną, wielką owulację i jak wreszcie przyjdzie finał to zejdziesz w ciążę co najmniej z czworaczkami?
Nie no, poważnie, to nie ogarniam, jaki ten kobiecy organizm jest pokręconyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 16:44
Shas, witaj
Czekamy (nie)cierpliwie na wieści po testowaniu
U mnie niestety dalej cisza... okresu ani widu ani słychu. Powoli tracę nadzieję, że przy kp wróci mi płodność. Od początku maja biorę inofem i castagnus. Zobaczymy, czy będą jakieś efekty... -
Shas hahahaha nie no juz w tym cyklu sie zmienia mi sluz i nie jestem pewna ale dzis chyba byla/bedzie owulacja. Jajnik naparzal mnie mega
Shas91 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Shas, Twoj wykres wyglada obiecująco:) powodzenia wszystkim staraczkom
Ładnie się zapowiadał, ale ostatnie dwie tempki już są spadkowe, no i wczoraj to myślałam, że @ dostanę, tak bardzo bolały mnie plecy i podbrzusze... więc nawet zbytnio nie mam nadziei na ten cykl, ewentualnie będę mocno zaskoczona
nick nieaktualnyWitam kochane moje witam i ja pamietacie mnie? Gratulacje dla tych co sie udalo zajsc o dla tych ktorym @ powrocila
Troche mnie u Was nie bylo ale od lutego sie pozmienialo juz 2 miesiac synus nie wola piersi w tak okropny sposob go potraktowalam heh wkoncu wpadlam na pomysl ze czerwona szminka omaluje brodawki heh i mam ala beku co niemiara ale poskutkowalo teraz juz nie raz podejedzie wlozy reke i pyta boli cyc mowie ze tak i na tym koniec
Havana ciesze sie ze u ciebie owu wrocila :*
Mnie po paru glupich cyklach ten w miare sie uspokoil i jest ok zobaczymy co z tego wyniknie 21-05 mam 10 dpo. 22-23 vede testowac ale tak sie sklada ze to nasz ostatni cykl staran na ten czas ;( maz wyjezdza za granice i jezeli sie nie poszczesci to dupcia bedzie....