karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociarka, nie pitol, tylko idź co prędzej na betę, bo chcę cie jak najszybciej dopisać do listy
PS. mi się ten link nie wyświetla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 19:01
Kociarka lubi tę wiadomość
-
Kociarka, gratulacje! Jest krecha jak nic
Co do końca karmienia to to naturalne, ze jest smutno. Jak cos jest waznym elementem codziennosci i sie konczy to trzeba przejsc po tym swojego rodzaju żałobę zanim przejdzie sie do porzadku dziennego. Ale ten smutek minie, potrzeba czasu.
Ja powoli sie zbieram w sobie aby odstawic mala. Na razie jestem na etapie pomieszania niepewnosci i wyrzutow sumienia, a na drugim biegunie juz mnie sutki tak bola, ze zaczynam sie wsciekac (oczywoscie tylko w swojej glowie) na mala i to mi bardzo nie pasuje. 15,5 mc sie karmimy. Wytrzymam na pewno do 16 mc bo w pon ma szczepienie i nie chce jej dokladac stresow, a potem nie wiem... chyba przyjdzie czas konczyc.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Ja mam obawy że póki będę karmić to nie zajde więc karmię tylko w niezbędnych momentach...
U mnie owulak ciemnieje, myślę że jutro będzie pozytyw więc będziemy działać Proszę o kciuki bo chciałabym dołączyć do ciężarówektym_janek, Kociarka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Tym-janek dziękuję i trzymam kciuki za pomyślne i bezbolesne odstawienie:*
Rucola też miałam takie myśli, że nigdy nie zajde bo naprawdę karmię milion razy na dobę, a może jednak się udało.. Czas pokaże. Za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki :*
Rucola, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Kociarka, na bank jesteś w ciąży. Za 4-5 dni kreska będzie już taka jak kontrolna.
Rucola, działaj, bo na ciebie też czekam na fiolecie.
Bierz wirusy 🌬️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 21:58
Rucola, Kociarka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny :* :*
Edit. Owulak pozytywny, dzieci zasiane i zobaczymy czy coś urośnie Za tydzień w poniedziałek progesteron do badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 09:23
Kociarka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Watek naprawde szczesliwy Rucola Twoja kolej 😁
Ja chcialabym tak odstawic do czerwca... Albo chociaz zejsc do 2-3 karmien dziennie. I tli sie nadzieja bo on ladnie je stale i ostatnio mniej tego cyca ale to nadal jest z 10 razy dziennie i 1-5 w nocy 🤭
Powoli konczy mi sie okres jakis taki bardzo skapy mialam... I boje sie, ze na kontroli zobacze te torbiele jednak... -
Super. Krecha ciemnieje
Piszecie o odstawieniu...
a ja póki co dalej twardo kp (17 mcy) i planuję jak się uda karmić tandem😉Seli, Kociarka lubią tę wiadomość
-
Ja też marzyłam o tandemie, ale na chwilę obecną tak bardzo mi na tym nie zależy
Seli kiedy masz wizytę kontrolną?
Betti jak tam sytuacja "śluzowa"? Dalej płodny?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Umówię się jak mi się skończy okres.... A w sumie już prawie nie leci... I owulak coś tam pokazuje już. Więc bardzo dziwnie. Mdłości mi nie przeszły z małpą ;/ wczoraj nawet wymiotowałam... A zawsze tak było, że przechodziło... Kiepską noc miałam bo inaczej bym poszła do labo i zobaczyła hormony... I poszła na wizytę z czymś...
-
Kociarka, namęczyłam się z tym linkiem żeby też zobaczyć, a tu dalej wrzuciłaś drugi raz xD Gratulacje!
No podobno przy odstawieniu jest taki hormonalny zjazd jak przy baby blues... No i jeszcze to, że odstawiam, bo muszę, wcale tego nie chcę i smutno mi jak widzę jak on tęskni... Tak mu powtarzamy z mężem, że jak już dziewczyny się urodzą to znowu będzie można pić i jeśli będzie chciał to będzie mógł. Ciekawe czy wróci xDKociarka lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Seli wrote:Watek naprawde szczesliwy Rucola Twoja kolej 😁
Ja chcialabym tak odstawic do czerwca... Albo chociaz zejsc do 2-3 karmien dziennie. I tli sie nadzieja bo on ladnie je stale i ostatnio mniej tego cyca ale to nadal jest z 10 razy dziennie i 1-5 w nocy 🤭
Powoli konczy mi sie okres jakis taki bardzo skapy mialam... I boje sie, ze na kontroli zobacze te torbiele jednak... -
Rucola wrote:Ja też marzyłam o tandemie, ale na chwilę obecną tak bardzo mi na tym nie zależy
Seli kiedy masz wizytę kontrolną?
Betti jak tam sytuacja "śluzowa"? Dalej płodny?
więc owu podejrzewam wczoraj...
niestety zupełnie nie wykorzystalismy szansy...
po wielkości pęcherzyka i poziomu estradiolu spodziewałam się owu wcześniej to raz...
a dwa że mąż chory
ostatni raz był w środę...
więc dupa zbita -
Kinga13 wrote:Kociarka, namęczyłam się z tym linkiem żeby też zobaczyć, a tu dalej wrzuciłaś drugi raz xD Gratulacje!
No podobno przy odstawieniu jest taki hormonalny zjazd jak przy baby blues... No i jeszcze to, że odstawiam, bo muszę, wcale tego nie chcę i smutno mi jak widzę jak on tęskni... Tak mu powtarzamy z mężem, że jak już dziewczyny się urodzą to znowu będzie można pić i jeśli będzie chciał to będzie mógł. Ciekawe czy wroci xD
Czytałam właśnie na innym forum jak laski po odstawieniu płakały po katach, a maluchy zniosly to o wiele lepiej.
A na kiedy masz Kinga termin bo chyba przeoczyłam ..? Ciekawe, czy Stas się skusi jeszcze na mleczko:) Wszystko możliwe -
Kociarka wrote:Kolej Rucoli i Twoja Seli! Najlepiej równocześnie:) Ja to się boję ostawienia ze względu na to, że mój to straszny niejadek i mam wrażenie że gdyby nie cyc to nic by nie jadł..
Rozpisalam sie i mi skasowalo 😭
Moja na pewno nie ;p nie ma szans. U mnie to nie kp.... Juz godze sie z tym. Tym bardziej, ze wciaz wymiotuje i mam mdlosci 😔
Moj zarowno cyca jak i stalych je... on potrafil dwa male golabki zjesc i cycem po minucie dojesc 🤭
Mam tez metlik w glowie bo na grupie wsparcia ostatnio dziewczyny pisaly jak operacja sprawila, ze jest gorzej.... I po 2 miesiacach musza miec kolejne...