karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sama nie wierzę w to co się stało u ze sie udało bo już byłam lekko ujmując załamana a tu taka niespodzianka.
Ja okres miałam już 2 mięs po cc także szybko z tym ze owulacje kontrolowalam tak od lutego i przez ostatnie trzy miesiące wychodzila gruba krecha aż w końcu się udałofarmaceutka77, smeg lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:U mnie dzis jest 255 dzien cyklu
Mój cykl po porodzie trwał równe 300 dni A @ pojawiła się po około 2-3 tygodniach ograniczania dziennych karmień (w nocy nawet nie póbuję ), tzn. udało nam się wprowadzić 5-6 godzinne przerwy w ciągu dnia. Synek już ładnie najada się stałymi pokarmami i pije wodę z bidonu. Oczywiście te przerwy udają się tylko jak ma dobry dzień, na zły humor cyc nadal najlepszy i nie mam serca mu wtedy odmawiać...także te dłuższe przerwy i tak nie są codziennie, ale widać u mnie tyle wystarczyło żeby @ wróciła. Ciekawe tylko czy na powrót owulacji też tyle wystarczy
-
mamakropka. wrote:Mój cykl po porodzie trwał równe 300 dni A @ pojawiła się po około 2-3 tygodniach ograniczania dziennych karmień (w nocy nawet nie póbuję ), tzn. udało nam się wprowadzić 5-6 godzinne przerwy w ciągu dnia. Synek już ładnie najada się stałymi pokarmami i pije wodę z bidonu. Oczywiście te przerwy udają się tylko jak ma dobry dzień, na zły humor cyc nadal najlepszy i nie mam serca mu wtedy odmawiać...także te dłuższe przerwy i tak nie są codziennie, ale widać u mnie tyle wystarczyło żeby @ wróciła. Ciekawe tylko czy na powrót owulacji też tyle wystarczy
-
Hej Kochane! Jak tam u Was? Mnie dziś od rana boli strasznie jajnik, test wskazuje już drugą kreskę więc jutro prawdopodobnie będzie owulacja. Wczoraj było ❤. Mam dylemat, czy dzisiaj też molestowac męża czy nie. Chcemy teraz córeczkę i nie wiem czy dzisiaj to nie bedzie juz za blisko owulacji
farmaceutka77, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Wy serio wierzycie w to, że w danym dniu można stworzyć daną płeć?
farmaceutka77, mamakropka. lubią tę wiadomość
-
Kejsi. Super! Gratulacje!
Martek. Witaj i powodzenia
Aga. Ja też marzyłam o córeczce i się udało, także Cię rozumiem. Teraz już mi obojętnie, chociaż też bardziej przychylam się do córeczki, ale mąż chce syna, więc co będzie to będzie
U mnie dziś w końcu pozytyw na teście owu. 19dc, trochę musiałam poczekać, ale najważniejsze, że się pojawił. Wieczorem działamy
farmaceutka77, aaagaaa89 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
farmaceutka77 wrote:Annie powodzenia u nas w ciagu 3 dni wyszly dwie jedynki przy cycu odprawia mi jakies akrobacje, tylek do gory podnosi, potem tylek na bok rzuca, masakra :o
Skąd ja to znam, mój to akrobacje bez wychodzących ząbków wyczyniaNika76 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Kejsi. Super! Gratulacje!
Martek. Witaj i powodzenia
Aga. Ja też marzyłam o córeczce i się udało, także Cię rozumiem. Teraz już mi obojętnie, chociaż też bardziej przychylam się do córeczki, ale mąż chce syna, więc co będzie to będzie
U mnie dziś w końcu pozytyw na teście owu. 19dc, trochę musiałam poczekać, ale najważniejsze, że się pojawił. Wieczorem działamy
Ja pierwszego chcialam synka i się udało, dlatego teraz marzę o córci - ale przeciez jak bedzie drugi chlopak to tez cudownie! Najważniejsze aby zdrowe! Przeciez nie musze na drugim poprzestac mam nadzieje, ze obie w tym cyklu będziemy cieszyły się z pozytywnych testówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 22:40
Annie1981 lubi tę wiadomość