karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnolia6 wrote:
Mam nadzieję, że uda mi się dołączyć w miarę szybko do grona ciezarnych🤰😍#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
W końcu doczekałam się wizyty. Jest serduszko! 😍 CRL 8mm, TP 19.10.2020. Wg USG ciąża o 1 dzień młodsza niż z OM, więc to żadna różnica.
Dostałam filmik z bijącym serduszkiem i chyba będę go oglądać non stop 😁
Jest mały krwiaczek i on był przyczyną plamień, ale ma się wchłonąć.
Rucola, RedRose, tym_janek, edka85 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Synek całkowicie odstawiony. Pierwsze kilka dni było trudne. On szarpał mi koszulę nocną, a ja płakałam na myśl, że już nie będę kp. Już mi przeszło, no i mały się przyzwyczaił, bo już nie szuka cyca. Nie straciliśmy jednak tej bliskości. Mały część nocy przesypia wtulony we mnie, więc rekompensuje mi to brak kp.
Annie, super że wszystko dobrze. Teraz tylko byle do pazdziernikatym_janek, Annie1981, Kinga13 lubią tę wiadomość
-
Nic mu w nocy nie daję. Kaszę zjada przed spaniem. A jeśli chodzi o spanie, to loteria. Są okresy, że przebudza się tylko 2 razy, a są takie, że 10. I jakość tych pobudek też różna. Czasami wystarczyć lekko pokołysać lub pogłaskać po głowie i znowu śpi, a nieraz trzeba chodzić z nim na rękach i uspokajać płacz. Ale tak żeby przespał noc całą? Raczej nie. No może raz się zdarzyło (albo byłam tak padnięta, że nawet nie słyszałam jak się kręci).
-
Kaszę na mm. Je ok. 22, następnie kąpiel i usypianie. Generalnie kładę go późno, bo sama idę spać tak samo. I razem wstajemy ok. 8.30.
-
O kurcze Annie, trudno mi w to uwierzyć... Przecież dopiero co widziałaś malucha całego i zdrowego. A tu nagle taki szok! Czasu już nie cofniemy, wierzę jednak, że już w następnym miesiącu podzielisz się dobrą nowiną i jeszcze w tym roku zostaniesz powtórną (albo i podwójną) mamą.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie cholernie ale to cholernie mi przykro nie chcę żebyś to źle odebrała, ale organizm jest teraz nastawiony na ciążę, więc działajcie. Mam nadzieję, ze szybciutko Wam zaskoczy
Annie1981 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Annie cholernie ale to cholernie mi przykro nie chcę żebyś to źle odebrała, ale organizm jest teraz nastawiony na ciążę, więc działajcie. Mam nadzieję, ze szybciutko Wam zaskoczy
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔