karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie się właśnie coś popieprzyło, ehh 1 cykl i już jakieś przeboje.Okres wczoraj nie przyszedł, na teście ciążowym kreska.. a ja czuję,że to nie ten cykl.Wszystko mnie pobolewa ale nie na ciążę
Krew oddałam-beta 18 mIU/ml..
Trzymajcie kciuki żeby okres już przylazł bo się martwię :>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summer 86 czekamy na wieści. Progesteron faktycznie niski może to biochem, daj znać !
Alutka1992 skoro tak późno owulacja u Ciebie to może poprzednie cykle się nie wstrzeliliscie?
U mnie też dziwne rzeczy. Według giną tydzień temu owulacja miała być max w sobotę i miałam wtedy piękny śluz ale nie staraliśmy się bo byłam chora.
W niedzielę i poniedziałek brak śluzu, czekałam na skok temperatury i nic. Dzisiaj znowu mnóstwo rozciągliwego śluzu więc mam nadzieję że jednak owulacja dopiero będzie i przesunęła ja choroba
Szkoda że akurat w tym miesiącu postanowiłam nie robić testów owulacyjnych
-
No właśnie!!! Ja już bym myślała że jest po owu a tu takie cyrki😁 że ja dopiero teraz się zdecydowałam na robienie tych testów....summer to rzeczywiście niski próg☹️ kurcze....oby wszystko się potoczyło tak jak chcesz 🤞 a następny cykl będzie twój😉
-
Summer, identycznie u mnie było. Prog po owu aż 4ng, czekałam sobie spokojnie na @, a tu bach dwie kreski. Też mnie to nie pocieszyło. No i był biochem. Przy takim progu nie mogło być inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 22:27
-
Edka, najgorzej z tymi testami na menopauzę 🙈
Summer, tule mocno! 😔06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
https://naforum.zapodaj.net/e84a9932c8e2.jpg.html dobra dziewczyny chwalę się mega pozytywem w 20dc.... Nie spodziewałam się że owulka jest tak późno u mnie... Nigdy się nie wtrafilismy i dlatego nie wychodziło. Teraz mam nadzieję na ten cykl😊😊😊
edka85, megson91 lubią tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:https://naforum.zapodaj.net/e84a9932c8e2.jpg.html dobra dziewczyny chwalę się mega pozytywem w 20dc.... Nie spodziewałam się że owulka jest tak późno u mnie... Nigdy się nie wtrafilismy i dlatego nie wychodziło. Teraz mam nadzieję na ten cykl😊😊😊
-
Anulka1992 wrote:I w tym cyklu brałam NAC niby miał przyspieszyć owu...
Anulka1992 lubi tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Ooo to mam jeszcze większa nadzieję😁😁😁 dziewczyny czy po owu testy będą bledsze??
No właśnie, zrobiłam sobie dziś z ciekawości taki test. Baaardzo jasna kreska, także ten tego... jeszcze sobie poczekam na owu 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 11:40
-
Mi owufriend zasugerowało, że dzisiejszy skok temperatury może wskazywać na owulacje 🤔 zobaczymy w takim razie jaka tendencja z temperaturą będzie na dniach 🙈 z mężem podziałane 😅💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C