karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:A niech mnie ... 9 dpo, w cyklu z grypą i antybiotykiem. Pink strumieniowy. Mam nadzieję, że to nie są te testy, co lubią oszukiwać 😛
https://zapodaj.net/plik-Bt3PNUChNIedka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Nie robię bety 😉
-
Dziewczyny, czy w związku z karmieniem piersią i próbami zajściem w kolejną ciążę robiłyście badanie poziomu prolaktyny? Jeżeli tak, czy ma znaczenie dzień cyklu, w którym takie badanie się robi?
Podejrzewam, że u mnie problemem może być niestety zbyt wysoka prolaktyna, przez to problem z progesteronem i zbyt krótką drugą faza cyklu. -
Tak, czekam na wizytę, ale jeszcze nie wiem na kiedy się zapiszę. Najpierw poczekam na termin @, żeby mieć pewność, że to nie jakoś biochem.
9 miesięcy starań, a ja się czułam jakby to były lata 🙈4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Edka aż mnie ciarki przeszły jak to zobaczyłam. Wreszcie! Super gratulacje mam nadzieję że to nie fałszywka i że się udało. Szczerze to czekałam na ciebie 😀😀
edka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:A niech mnie ... 9 dpo, w cyklu z grypą i antybiotykiem. Pink strumieniowy. Mam nadzieję, że to nie są te testy, co lubią oszukiwać 😛
https://zapodaj.net/plik-Bt3PNUChNI
Trzymam kciuki!!!edka85 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Dziewczyny, jakim sposobem dowadujecie sie tak dokladnie, w ktorym dniu macie owulacje? Mierzycie temperature? Czym? Rano po przebudzeniu? Tak przez caly cykl?
Kiedys przez kilka miesiecy stosowalam paski owulacyjne, ale nic z nich nie udalo mi sie wyczytac i sie poddalam, to ewidentnie nie bylo dla mnie.Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Karolcia19 wrote:Dziewczyny, czy w związku z karmieniem piersią i próbami zajściem w kolejną ciążę robiłyście badanie poziomu prolaktyny? Jeżeli tak, czy ma znaczenie dzień cyklu, w którym takie badanie się robi?
Podejrzewam, że u mnie problemem może być niestety zbyt wysoka prolaktyna, przez to problem z progesteronem i zbyt krótką drugą faza cyklu. -
Loki wrote:Dziewczyny, jakim sposobem dowadujecie sie tak dokladnie, w ktorym dniu macie owulacje? Mierzycie temperature? Czym? Rano po przebudzeniu? Tak przez caly cykl?
Kiedys przez kilka miesiecy stosowalam paski owulacyjne, ale nic z nich nie udalo mi sie wyczytac i sie poddalam, to ewidentnie nie bylo dla mnie. -