X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni gratulacje!😍🥰 Spokojnej ciąży! Jak mają zastępstwo to myślę że na luzie możesz dać im znać później i nie będzie problemu, bo nie będą musieli na szybko nikogo szukać, osoba już przeszkolona i zaznajomiona z pracowymi tematami jest na miejscu. Ty się niczym nie stresuj, wykorzystaj urlop i skup na sobie, a w pracy daj znać jakoś w kwietniu.

Edka masz jeszcze trochę czasu, może akurat zaskoczy i się uda! ☺️ Odnośnie pracy rozumiem Twoje dylematy, duzo niewiadomych. Też mam trochę inne,- ale podobne w związku z moim powrotem, a raczej rozpoczęciem nowej pracy. Pozostaje wierzyć że życie się nam poukłada dokładnie tak jak powinno 🍀

15.06.2023 - 40+0, 3490 g, 56 cm 🩵
‹‹ 406 407 408 409 410
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ