X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenka, jeśli chcesz mieć pewność, to też uważam, że wizyta u gina rozwieje wątpliwości. Chyba że po prostu chcesz poczekać i co ma być, to będzie. Trzymam kciuki! 🤞🏼

Agni97, Wenka lubią tę wiadomość

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Wenka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do gina, dał mi receptę na luteinę i przyjmie mnie teraz w czwartek. Trzymajcie kciuki!

Agni97, eM 🌺, Sunday_92, Monk@, Namisa lubią tę wiadomość

Mama kp
    💙 lipiec 2022
    💜 sierpień 2024
    ⏸️ 24.02.2025
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenka wrote:
    Dzisiaj znowu delikatne plamienie i jeszcze jakiś mały skrzep, który kształtem przypomina mi zarodek. Jakoś mam mieszane uczucia co do tej ciąży, może to jednak za szybko.

Jeśli są plamienia i taki progesteron, to w mojej opinii wizyta u ginekologa i włączenie progesteronu. Ja bym pojechała do ginekologa w twojej sytuacji.

Przepraszam, nie doczytałam, że już się konsultowałas. Będzie wszystko dobrze. ❤️ Wiele kobiet plami w ciąży. Ja wylądowałam w szpitalu z krwotokiem gorszym niż przy miesiączce i mam swoje szczęście tuż obok. Postaraj się nie denerwować, chociaż wiem, że to nie jest łatwe. Trzymaj się..a my trzymamy tu wszystkie kciuki ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:59

Agni97, Wenka lubią tę wiadomość

👦2020
    👼2022
    👦2024
    ⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻 nadal kp 🤱
  • Sunday_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenka wrote:
    Dzwoniłam do gina, dał mi receptę na luteinę i przyjmie mnie teraz w czwartek. Trzymajcie kciuki!
    Kciuki 🤞 czwartek już pojutrze

Wenka lubi tę wiadomość

preg.png
    01.12.24 ⏸️❤️🙏
    Project baby #2 - start 11.2024
    age.png
    👶06.2023
    06.10.22 ⏸️❤️🙏
    08.22 histeroskopia - stan zapalny endo
    IUI 07.22 👎
    IUI 05.22 👎
    IUI 04.22👎
    Project baby #1 - start 02.2021
‹‹ 411 412 413 414 415
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ