X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Andzia2519 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu się tylko wbiję z negatywem na oko 9 dzień po owu. Czyli dupa.

A o połogu i rodzinie kiedy indziej. Muszę napisać do hr jak wygląda powrót do pracy za miesiąc i ze od razu biorę zaległy urlop...

16.10.2023 - dwie kreseczki :)
    18.06.2024 - 2800g szczęścia zwanego Gabrysiem
  • Namisa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia2519 wrote:

A o połogu i rodzinie kiedy indziej. Muszę napisać do hr jak wygląda powrót do pracy za miesiąc i ze od razu biorę zaległy urlop...

9 dpo na oko, czyli równie dobrze może być 8, czyli jeszcze nic straconego! Na spokojnie, trzeba czekać i testować. Ja w ciąży miałam pozytywny test ciążowy dopiero coś koło 11-12dpo. Nie u każdej kobiety i nie zawsze zagniezdzenie będzie tak wczesne żeby 9 dpo wylapac już hcg w moczu. Trzymam kciuki! 🤞🍀

• Andzia2519 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam wczesnie bo mój wewnętrzny przesąd. W czwartek piątek sikne znowu żeby na wyjazd wiedziec

16.10.2023 - dwie kreseczki :)
    18.06.2024 - 2800g szczęścia zwanego Gabrysiem
  • Delfi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia2519 wrote:

Jeszcze jest szansa, u mnie 9dpo rano było totalnie biało, po południu cień cienia. Jakbym testowała tylko rankiem, to dopiero 10dpo bym kreskę zobaczyła :)

02.2024 synek 💙
    02.2025 💔 (8/9 tydz.)

15.04. ⏸️
    wciąż kp 🤱

preg.png
  • Nadziejka231 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Andzia2519 Przykro mi :( Może właśnie jeszcze za wcześnie i wyjdzie na weekend chociaż cień cienia. Trzymam kciuki 🤞🏼
    Ja też jakoś na weekend będę robić, może nam dopisze szczęście obu 🍀

👩🏼25 🧔🏼‍♂️27

👶🏼Styczeń 2024r.
    🤱🏼Kp nocne
    ❤️‍🔥Starania o rodzeństwo od listopada 2024r.
    💊 Niedoczynność tarczycy
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Andzia ja też miałam wrócić do pracy, też już byłam po rozmowach w HRach, ba nawet pojechałam do firmy się już pokazać, pogadać z kierownikiem 😆 dwa tygodnie później pozytywny test ciążowy 🥳 i dopiero na urlopie wypoczynkowym przeszłam sobie na L4 (hehe, odebrałam jeszcze wczasy pod gruszą 😎😎💸💸💸). Takze trzymam kciuki, żeby u Ciebie był podobny finał jak u mnie 😘😘😘

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
    30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹

preg.png
  • Wenka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja też kciuków jeszcze nie puszczam ☘️

Wiecie co jestem załamana, bo gdzieś z 2-3 tygodnie temu miałam kleszcza i teraz przez weekend zrobiło mi się zaczerwienie, które sobie rośnie. Na razie nie wygląda jak typowy rumień, ale dostałam antybiotyk na miesiąc 😭 Gdzie ja tego unikam jak ognia a teraz nie mam wyjścia, więc chyba starania na razie musimy odłożyć. W sumie aktualnie i tak nie mamy jak się starać, bo mój organizm strajkuje 😆

Mama kp
    💙 lipiec 2022
    💜 sierpień 2024
  • Nadziejka231 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Wenka Przechodziłam boreliozę i te antybiotyki tak mi zniszczyły wątrobę przeokropnie,że pierwszy raz widziałam tak niskie wyniki krwi 🫣🫣 U mnie najpierw wyszedł na nadgarstku takie kółko a potem na nodze. Jeśli możesz to proś lekarza o lekki antybiotyk żeby sprawdzić może uda się takim wyleczyć. U mnie pierwszy był mocny i było ciężko strasznie a potem rozmawiałam z dermatologiem i zmieniła na lżejszy.

👩🏼25 🧔🏼‍♂️27

👶🏼Styczeń 2024r.
    🤱🏼Kp nocne
    ❤️‍🔥Starania o rodzeństwo od listopada 2024r.
    💊 Niedoczynność tarczycy
‹‹ 441 442 443 444 445
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ