X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka, ja też mam niedoczynność i Hashimoto. Przy robieniu bety zawsze też robiłam badanie tarczycy. Tazke tak jak dizewczyny już napisały, ja bym przebadała po prostu.
    Masz możliwość kontaktu telefonicznego ze swoim endokrynologiem, czy ginekologiem? Wtedy zawsze można telepordade, bądź droga meilowa się porozumieć. Bo to kwestia tyko ustalenia dawki leków w razie czego.
    Na wizytę polecam iść właśnie ok 7/8 tygodnia, żeby mieć pewność, że już będzie serduszko 😊

👦2020
    👼2022
    👦luty 2024
    ⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻 nadal kp 🤱
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 24 maja, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miewam znaczne skoki tsh na początku ciąży dlatego jak tylko ujrzałam dwie kreski zbadałam betę i hormony tarczycy i jeszcze zanim się umówiłam do ginekologa (a mój jest też endokrynologiem) dzwoniłam do niego mówiąc jaki wynik i ustalał jaką dawkę euthyroxu od tej pory zażywać, później dopiero była wizyta (ok 6-7tydz)

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022
    🩵Syn 03.2025
‹‹ 443 444 445 446 447
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ