X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 30 maja, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka, już zapas testów owulacyjnych i ciążowych zakupiony 🤣

Agni, możesz mi powiedzieć jakim cudem jesteś już na takim etapie ciąży?! 🙈 Mam wrażenie, że dopiero co o niej napisałaś.

Wenka, tak, ja właśnie bardzo czekałam na ten okres, żeby s końcu wiedzieć na czym stoję. Do tej pory błądziłam jak we mgle...
    I dziękuję, będę zaglądać i się odzywać na pewno❤️

Agni97, Wenka, Nadziejka231 lubią tę wiadomość

👦2020
    👼2022
    👦luty 2024
    ⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻 nadal kp 🤱
  • Wenka Autorytet

Wysłany: 30 maja, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia2519 wrote:
    U nas zlobek działa póki co bez drzemki (3h luzu w ciągu dnia, jakie to piekne), bo na drzemke musi być cyc. Ale do pracy na pewno nie wracam, więc też jak coś rozważę wychowawczy na chwilę. Jakbym wróciła, to bym musiała zmienić pracę, bo bym zjadła tych ludzi xd
    U nas na bakier ze żłobkami, musielibyśmy dość daleko dojeżdżać... W styczniu już będzie babcia do opieki, więc wolałabym żeby na razie została w domu. Tak na 3h, to w sumie fajna opcja, bo zawsze możesz coś odpocząć, czy ogarnąć w domu. Ja teraz jak jestem z dwójką, a młodej wychodzą te zęby i ciągle marudzi nie jestem w stanie nic zrobić i mega mnie to denerwuje.

Przyznam, że teraz jest mega ciężko, bo młoda baaardzo źle przechodzi te zęby 🙄 Ale w końcu jeden delikatnie się przebił, więc jest nadzieja, że za niedługo się uspokoi.

Mama kp
    💙 lipiec 2022
    💜 sierpień 2024
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 30 maja, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM 🌺 wrote:
    Nadziejka, już zapas testów owulacyjnych i ciążowych zakupiony 🤣

Agni, możesz mi powiedzieć jakim cudem jesteś już na takim etapie ciąży?! 🙈 Mam wrażenie, że dopiero co o niej napisałaś.

Wenka, tak, ja właśnie bardzo czekałam na ten okres, żeby s końcu wiedzieć na czym stoję. Do tej pory błądziłam jak we mgle...
    I dziękuję, będę zaglądać i się odzywać na pewno❤️
    Też bym chciała wiedzieć!! 🤭 za 1,5 tygodnia mam już połówkowe 🤯 nie wiem kiedy to zleciało. Chociaż początek mi się strasznie ciągnął, ale teraz lecą te tygodnie.

Trzymam za Ciebie kciuki, wierzę, że niedługo tutaj zajrzę i zobaczę wiadomość od Ciebie z dwoma kreseczkami 🤞😍🥹

U nas ze żłobkiem cały czas ciężko. Ostatnio Malutki był chory, więc był tylko raz w tygodniu i po tym tygodniu czułam się jakbyśmy zaczęli od nowa.. jak jest na trzy godziny to już się cieszę, ale no w zasadzie nadal to jest loteria i mam wrażenie, że nic nie mogę sobie zaplanować :/ jedynie jakieś zakupy i sprzątanie domu.. jakiś dalszy wyjazd totalnie odpada.. no ale muszę to zaakceptować. Zobaczymy jak będzie dalej, jak nadal będzie źle to chyba zrezygnujemy i jakoś będziemy (czytaj bardziej ja 😆😆😆) to ogarnąć 😵‍💫

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
    30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹

preg.png
‹‹ 444 445 446 447 448
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ