eM 🌺 wrote:
Nadziejka, już zapas testów owulacyjnych i ciążowych zakupiony 🤣
Agni, możesz mi powiedzieć jakim cudem jesteś już na takim etapie ciąży?! 🙈 Mam wrażenie, że dopiero co o niej napisałaś.
Wenka, tak, ja właśnie bardzo czekałam na ten okres, żeby s końcu wiedzieć na czym stoję. Do tej pory błądziłam jak we mgle...
I dziękuję, będę zaglądać i się odzywać na pewno❤️
Też bym chciała wiedzieć!! 🤭 za 1,5 tygodnia mam już połówkowe 🤯 nie wiem kiedy to zleciało. Chociaż początek mi się strasznie ciągnął, ale teraz lecą te tygodnie.
Trzymam za Ciebie kciuki, wierzę, że niedługo tutaj zajrzę i zobaczę wiadomość od Ciebie z dwoma kreseczkami 🤞😍🥹
U nas ze żłobkiem cały czas ciężko. Ostatnio Malutki był chory, więc był tylko raz w tygodniu i po tym tygodniu czułam się jakbyśmy zaczęli od nowa.. jak jest na trzy godziny to już się cieszę, ale no w zasadzie nadal to jest loteria i mam wrażenie, że nic nie mogę sobie zaplanować

jedynie jakieś zakupy i sprzątanie domu.. jakiś dalszy wyjazd totalnie odpada.. no ale muszę to zaakceptować. Zobaczymy jak będzie dalej, jak nadal będzie źle to chyba zrezygnujemy i jakoś będziemy (czytaj bardziej ja 😆😆😆) to ogarnąć 😵💫
👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻💙 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
12.2024 cb 💔
25.02. ⏸️🥹
beta 48,20 mIU/ml
prog 19,97 ng/ml
27.02. beta 110,15 mIU/ml
prog 23,40 ng/ml
19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹