karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu dziewczyny udało się 😍😍😍😍😍😍😍😭
Mąż się obudził i mówi ciul z jutrem dawaj patrzymy hahah jak przy tamtej dzidzi też bladzioch. 13dpo i powtórzymy na dzień matki jak 2 lata temu ,🥰
https://ibb.co/zWzBLqbNedka85, Agni97, Wenka, eM 🌺, Delfi, Truskawkowykompot, annikana lubią tę wiadomość
👩🏼25 🧔🏼♂️27
⏸️ 23 maja 2025r.
👶🏼Styczeń 2024r.
🤱🏼Kp nocne
❤️🔥Starania o rodzeństwo od listopada 2024r.
💊 Niedoczynność tarczycy -
Nadzieja, wow ! 🤩🤩🤩
Kasiastaraczka wrote:Hej🥰 taak😁
Wow,a u Ciebie już drugi trymestr,jak się czujesz?Nadziejka231, annikana lubią tę wiadomość
-
Nadzieja ale bosko!!!! Super 😍😍😍😍😍
Nadziejka231 lubi tę wiadomość
-
To będziecie mieć równo dwa lata różnicy ❤️
A po jakich objawach sadziłaś, że się udało? 🤭 -
Nadziejka231 wrote:Jezu dziewczyny udało się 😍😍😍😍😍😍😍😭
Mąż się obudził i mówi ciul z jutrem dawaj patrzymy hahah jak przy tamtej dzidzi też bladzioch. 13dpo i powtórzymy na dzień matki jak 2 lata temu ,🥰
https://ibb.co/zWzBLqbN
Jaka cudowna wiadomość, gratuluję ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:49
Nadziejka231 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka gratuluję ❤️❤️❤️
Dziewczyny, jak wywołać śluz? Co zrobić żeby on był? Kurcze jakoś tak go nie widzę u siebie. Kiedyś miałam go tyle, że pływać można było, bieliznę zmieniałam po 3-4 razy dziennie w okolicach owu a teraz mam tak sucho. Nie wiem czy to z wiekiem tego śluzu ubywa? Czy ja słabo się odżywiam, ale staram się jeść zdrowo, nie pije kawy, czarnej herbaty, alko, jem owoce i warzywa, a może za mało pije wody?Nadziejka231 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka, ależ cudowne wieści! Gratulacje! Niesamowite jak historia zatoczyła koło ❤️
Truskawkowykompot, ja widzę poprawę po wiesiołku, próbowałaś?Nadziejka231, Truskawkowykompot lubią tę wiadomość
20.06.23 - 5 cs - ⏸️
marzec 2023 - wymarzona R. 🩷
4.11.23 - 2 cs - ⏸️
luty 2024 - 18 tc H. 💔
01.06 24 - 2 cs - ⏸️
luty 2025 - tęczowy H. 🩵 -
Dziękuję dziewczyny 😍🥰
@Agni97 Tak ! Udało się właśnie tak jak chciałam 🥹😍najwyraźniejszy objaw to taki że do tej pory mam ogromne ilości śluzu takiego Ala płodny i nie zmieniał się jak zawsze przed okresem na taki gęsty i mało rozciągliwy. Po pierwszych dniach od owulacji było mi okropnie zimno aż do tego stopnia, że miałam dreszcze. Po myciu piżamka szlafrok, ciepłe skarpety i też chodziłam spać ubrana co u mnie jest odwrotnie zawsze haha Plus były nitki krwi ale nic się nie rozkręciło w stronę okresu. Nie chciałam zapeszać ale czułam że się coś dzieje haha Z kolei teraz zaczął mi się trądzik i im dłużej czekałam na testowanie to tym więcej sobie znalazłam wymówek że jednak się nie udało 😵💫Truskawkowykompot, Agni97 lubią tę wiadomość
👩🏼25 🧔🏼♂️27
⏸️ 23 maja 2025r.
👶🏼Styczeń 2024r.
🤱🏼Kp nocne
❤️🔥Starania o rodzeństwo od listopada 2024r.
💊 Niedoczynność tarczycy -