X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenka, ja zaś właśnie mam śluz płodny tylko głęboko przy szyjce, który wydostal się raz w ciągu dnia. Więc uważam, że jest go bardzo malo, bo mam porównanie do poprzednich swoich cykli przed ciążą. Dlatego też ten pik mnie zaskoczył totalnie 🙉 no nic. Zobaczymy jak temperatura w kolejnych dniach 🤞🤞🤞🤞
    Ale ta ochota na słodkie u mnie zawsze była przed owulacja. Wczoraj zjadłam całą tabliczkę czekolady 🙉 dzisiaj też bym nom stop jadła. Przed miesiączką zero apetytu, a przed owulacja takie jazdy 😀

👩'95 👨'94

👦08.2020
    👼07.2022
    👦02.2024
    ⏳01.2025 starania o 👶❤️

Wysłany: 17 czerwca, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BillieJean wrote:
    Edka wspaniale :) ja kiedyś chciałam mieć 5 córeczek 😅
    I by było kucharek 6? 🫣

Dziewczyny, @ nie przyszła, jutro testuję rano. Ale mam jakiś stres i tyle lęku w sobie i obaw. Wiem, że jeśli coś będzie, to nie ma już odwrotu. Niby bardzo chcę, ale też myślami jestem w takim przedsionku, z pytaniem CZEMU i po co mi to przechodzić kolejny raz, że już wystarczy, że jestem nienormalna i czy dam radę, bo już z dwójką jest mi ciężko. Jestem zmęczona, może pora już odżyć dzieci podrosną i trochę się zająć sobą w końcu.
    Ja was wszystkie wielodzietne podziwiam, nie wiem jak wy dajecie radę i skąd macie siły.
    Sorki za moje wywody. Jakoś tak mnie naszły obawy. Niby dorosła, biorę odpowiedzialność za swoje czyny, a taka jestem słaba...

• Delfi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkowykompot wrote:
    I by było kucharek 6? 🫣

Dziewczyny, @ nie przyszła, jutro testuję rano. Ale mam jakiś stres i tyle lęku w sobie i obaw. Wiem, że jeśli coś będzie, to nie ma już odwrotu. Niby bardzo chcę, ale też myślami jestem w takim przedsionku, z pytaniem CZEMU i po co mi to przechodzić kolejny raz, że już wystarczy, że jestem nienormalna i czy dam radę, bo już z dwójką jest mi ciężko. Jestem zmęczona, może pora już odżyć dzieci podrosną i trochę się zająć sobą w końcu.
    Ja was wszystkie wielodzietne podziwiam, nie wiem jak wy dajecie radę i skąd macie siły.
    Sorki za moje wywody. Jakoś tak mnie naszły obawy. Niby dorosła, biorę odpowiedzialność za swoje czyny, a taka jestem słaba...

Oby było po Twojej myśli 🤞 daj znać, jak test. Myślę, że niejedna z nas ma w głowie milion myśli, nawet tu o tym niektóre dziewczyny pisały, jest to normalne :)

02.2024 synek 💙
    02.2025 💔 (8/9 tydz.)

15.04. ⏸️
    wciąż kp 🤱

preg.png
‹‹ 447 448 449 450 451
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ