karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wenka, ja zaś właśnie mam śluz płodny tylko głęboko przy szyjce, który wydostal się raz w ciągu dnia. Więc uważam, że jest go bardzo malo, bo mam porównanie do poprzednich swoich cykli przed ciążą. Dlatego też ten pik mnie zaskoczył totalnie 🙉 no nic. Zobaczymy jak temperatura w kolejnych dniach 🤞🤞🤞🤞
Ale ta ochota na słodkie u mnie zawsze była przed owulacja. Wczoraj zjadłam całą tabliczkę czekolady 🙉 dzisiaj też bym nom stop jadła. Przed miesiączką zero apetytu, a przed owulacja takie jazdy 😀👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Dziewczyny, @ nie przyszła, jutro testuję rano. Ale mam jakiś stres i tyle lęku w sobie i obaw. Wiem, że jeśli coś będzie, to nie ma już odwrotu. Niby bardzo chcę, ale też myślami jestem w takim przedsionku, z pytaniem CZEMU i po co mi to przechodzić kolejny raz, że już wystarczy, że jestem nienormalna i czy dam radę, bo już z dwójką jest mi ciężko. Jestem zmęczona, może pora już odżyć dzieci podrosną i trochę się zająć sobą w końcu.
Ja was wszystkie wielodzietne podziwiam, nie wiem jak wy dajecie radę i skąd macie siły.
Sorki za moje wywody. Jakoś tak mnie naszły obawy. Niby dorosła, biorę odpowiedzialność za swoje czyny, a taka jestem słaba... -
Truskawkowykompot wrote:I by było kucharek 6? 🫣
Dziewczyny, @ nie przyszła, jutro testuję rano. Ale mam jakiś stres i tyle lęku w sobie i obaw. Wiem, że jeśli coś będzie, to nie ma już odwrotu. Niby bardzo chcę, ale też myślami jestem w takim przedsionku, z pytaniem CZEMU i po co mi to przechodzić kolejny raz, że już wystarczy, że jestem nienormalna i czy dam radę, bo już z dwójką jest mi ciężko. Jestem zmęczona, może pora już odżyć dzieci podrosną i trochę się zająć sobą w końcu.
Ja was wszystkie wielodzietne podziwiam, nie wiem jak wy dajecie radę i skąd macie siły.
Sorki za moje wywody. Jakoś tak mnie naszły obawy. Niby dorosła, biorę odpowiedzialność za swoje czyny, a taka jestem słaba...
Oby było po Twojej myśli 🤞 daj znać, jak test. Myślę, że niejedna z nas ma w głowie milion myśli, nawet tu o tym niektóre dziewczyny pisały, jest to normalne -