X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, u mnie podobnie z samopoczuciem…
    To dopiero mój 2 cykl od porodu.
    Ostatni tydzień tak cyce bolały że prawie każdego dnia myślałam aby może wprowadzić smoka (odrzucony w 6 tygodniu życia). Skurcze dzień w dzień i u mnie śluz na pewno był płodny, tylko kiedy owu to nie mam pojęcia. I czy w ogóle bo mam pco i jeden jajnik nieaktywny. Może się coś zmieniło…

Przytulanki były spontanicznie, nie staramy się tak oficjalnie, bo nie dam się znowu wciągnąć w te stresy z tempka każdego ranka, grzebaniem w szyjce🤣
    Wierzę że ciało wie co robi.
    Jednak powiem wam że już od 2 dni testowałam bo od tego śluzu płodnego minęło z 7-10 dni i nie ustępowały mi objawy na miesiączkę, ale było turbo gorzej. Nawet zaczęłam kichać a to był mój objaw ciąży😂
    Ale właśnie dostałam plamienia także jak się mówi - oby to był 1 dzień przyszłej ciąży.

Baby #1 Wrzesień 2024
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia2519 wrote:
    To inaczej. Niby temperatura spadła dziś, ale cały dzień zero małpy, a powinna być. Za to jest mi turbo słabo, niedobrze, nie moge patrzyc na żarcie. Zatrucie pokarmowe czy jutro się testować?
    Czy temperatura jest jednoznacznym określeniem ze ciąży niet?

Jasne że testować! 😁 Jednorazowy spadek temperatury jeszcze nic nie determinuje. Więc teścik obowiązkowo bym robila 😄

‹‹ 448 449 450 451 452
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ