karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, u mnie podobnie z samopoczuciem…
To dopiero mój 2 cykl od porodu.
Ostatni tydzień tak cyce bolały że prawie każdego dnia myślałam aby może wprowadzić smoka (odrzucony w 6 tygodniu życia). Skurcze dzień w dzień i u mnie śluz na pewno był płodny, tylko kiedy owu to nie mam pojęcia. I czy w ogóle bo mam pco i jeden jajnik nieaktywny. Może się coś zmieniło…
Przytulanki były spontanicznie, nie staramy się tak oficjalnie, bo nie dam się znowu wciągnąć w te stresy z tempka każdego ranka, grzebaniem w szyjce🤣
Wierzę że ciało wie co robi.
Jednak powiem wam że już od 2 dni testowałam bo od tego śluzu płodnego minęło z 7-10 dni i nie ustępowały mi objawy na miesiączkę, ale było turbo gorzej. Nawet zaczęłam kichać a to był mój objaw ciąży😂
Ale właśnie dostałam plamienia także jak się mówi - oby to był 1 dzień przyszłej ciąży.Baby #1 Wrzesień 2024 -
Andzia2519 wrote:To inaczej. Niby temperatura spadła dziś, ale cały dzień zero małpy, a powinna być. Za to jest mi turbo słabo, niedobrze, nie moge patrzyc na żarcie. Zatrucie pokarmowe czy jutro się testować?
Czy temperatura jest jednoznacznym określeniem ze ciąży niet?
Jasne że testować! 😁 Jednorazowy spadek temperatury jeszcze nic nie determinuje. Więc teścik obowiązkowo bym robila 😄 -
Temperatura niby obiecująca dziś, ale wczoraj miałam cały dzień wyższa, bo mnie dopadły problemy żołądkowe.
Na teście bielutko. No nic, czyli test wywolujacyprzynajmniej wiadomo
Edit
W końcu się małpa zaczęła, bo już nie mogłam z tej niepewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca, 20:08
16.10.2023 - dwie kreseczki
18.06.2024 - 2800g szczęścia zwanego Gabrysiem -